بیوگرافی زیبا بروفه
یک نت ـ زیبا بروفه زاده ۱۳۵۴ تهران، حرفه بازیگری را با فیلم شب روباه به کارگردانی همایون اسعدیان شروع کرد. زیبا بروفه فارغ التحصیل حقوق قضایی است. وی همسر پیام صابری چهره پرداز و بازیگر است.
زیبا بروفه از بازیگرانی است که هیچ وقت نتوانست در سینما به محبوبیتی همپای تلویزیون دست پیدا کند. اگر چه کارش را در تلویزیون از سال ۱۳۷۳ و با سریال خانه شلوغ شروع کرد و بلافاصله بعد از آن به سینما راه پیدا کرد، ولی حضورش گویی دیده نشد. تا این که سال ۱۳۷۷ از راه رسید و با مجموعه دلبندم که بسیاری با مجید جان آن را می شناسند و محصولی برای کودکان بود به یک چهره شاخص تبدیل شد.
وی بعد از بازي در کار تلویزیونی علی شوقیان در سال ۷۳ با عنوان خانه شلوغ بازیگری را بصورت جدّي شروع کرد و پس از آن در فیلم مجموعه شب روباه به کارگردانی همایون اسعدیان ظاهر گردید. فیلم یک شکست همه جانبه بود و بروفه فرصت دیده شدن پیدا نکرد و پس از آن مجدداً به تلویزیون برگشت و تا سال ۷۹ که دومین حضور جدّي سینمای اش رقم خورد در آثار تلویزیونی مانند زیر گنبد کبود به کارگردانی بهمن زرین پور، دلبندم، جادوی مهتاب، گلهای سیاه و رویای کبود پرداخت که از بین آنها دو مجموعه دلبندم و رویای مهتاب بیش از سایرین مورد توجه قرار گرفت.
ازدواج زیبا بروفهزیبا بروفه در سال 1380 با پیام صابری ازدواج کرد که ثمره ازدواج آنها یک پسر به نام اهورا بوده است.
درگذشت همسر زیبا بروفهپیام صابری (زاده ۱۳۵۲ در بم) بازیگر، کارگردان و چهره پرداز سینما و تلویزیون اهل ایران بود.در تاریخ ۱۸ آذر ۱۳۹۷ به طور ناگهانی در خانه دچار تنگی نفس می شود و به اصرار زیبا بروفه به بیمارستان میرود، ولی مدتی بعد به دلیل ایست قلبی و در سن ۴۵ سالگی فوت می کنحواشی زندگی زیبا بروفهزیبا بروفه یکی از بازیگران سرشناس سینما و تلویزیون است که در اواخردهه ۷۰ و اوایل دهه ۸۰ به شهرت زيادي دست یافت، ولی در سال های بعد دچار حواشی شد که بدترین قسمت ماجرا انتشار ناجوانمردانه فیلم عروسی زیبا بروفه بود. اما بعد از آن حواشی و دوری مقطعی از بازیگری، بروفه بازهم این حرفه را تا به امروز ادامه داده است.
بخشی از مصاحبه زیبا بروفهشما از معدود بازیگرانی هستید که مقطعی درحد ستاره مطرح شدید ولی ناگهان روند رشدتان را ادامه ندادید؛ علتش چه بود؟واقعیتش این است من در دوره ای، هم زمان سه فیلم سینمایی روی پرده سینماها داشتم. ولی در اوج فعالیتم ممنوع الکار شدم. به دلیل انتشار بخش هایی از فیلم عروسی ام این اتفاق افتاد.
فکر نمی کنید بی احتیاطی خودتان عامل این اتفاق شد؟در آن هنگام به ندرت موبایل وجود داشت و حتی آنهایی هم که داشتند تحویل گرفتیم. در زمان ازدواجم کسی مرا نمی شناخت. آن فیلم هم شامل ۱۰دقیقه تصویری بود که در هارد رایانه دوستمان جا مانده بود و با دسترسی به آن ۱۰دقیقه این اتفاق افتاد.
شما یکی از نخستین قربانیان انتشار تصاویر خصوصی در کشور هستید!بله همین طور است. تنها علت دوری ام از بازیگری همین مسئله بود. هنگامی که چهار سال انواع پروژه ها را به شما پیشنهاد بدهند و شما بگویی کار نمی کنم طبیعی است که به مرور کم رنگ می شوی.به شما رسماً گفته بودند که ممنوع الکارید؟بله رسماً گفته بودند که اجازه کار ندارم.متأسفانه من نخستین نفری بودم که این اتفاق برایم رخ داد و اگر امروز این مشکل برای کسی بوجود بیاید مطمئن باشید ممنوع الکارش نمی کنند. پس از من برای دیگران مواردی رخ داد که صرفاً با یک تذکر حل شد. برای من این اتفاق زمانی افتاد که سنم کم بود و واقعاً ترسیدم. در روحیه من تأثیر بدی گذاشت.آیا این اتفاق باتوجه به دوران اوج فعالیت شما عمدی نبود؟نه! مطمئنم که عمدی درکار نبوده است. بعد از این اتفاق من دیگر پایم را در هیچ مهمانی نگذاشتم. آن قدر برایم حساس شده بود که هیچ مراسمی نمی رفتم و فقط هدیه ام را برایشان ارسال می کردم. به نظرم هیچ عمدی درکار نبوده اما متأسفانه همین قضیه در روحیه ام تأثیر بسیار بدی گذاشت. چهار سال را مطلقاً اجازه کار نداشتم و چهار سال بعد را بصورت مشروط یعنی صرفاً بازی در نقش های دو و سه اجازه داشتم که خودم نخواستم انجام دهم.
فیلم شناسی
سینمایی* استخر (۱۳۹۳)* پایان دوم (یعقوب غفاری ۱۳۸۹)* پرتقال خونی (سیروس الوند ۱۳۸۹)* احضارشدگان (آرش معیریان ۱۳۸۶)* یک مرد، یک شهر (حسن هدایت ۱۳۸۶)
* سایهها (حسین شهابی ۱۳۸۴)* دوشیزه (محمد درمنش ۱۳۸۱)* بیهمتا (جهانگیر جهانگیری ۱۳۸۰)* پر پرواز (خسرو معصومی ۱۳۷۹)* مانی و ندا (پرویز صبری ۱۳۷۹)* شب روباه (همایون اسعدیان ۱۳۷۵)فیلم تلویزیونی* ۱۳۷۳ خانه شلوغ (علی شوقیان)* ۱۳۷۴ با اجازه (علی شوقیان)* ۱۳۷۴ زیر گنبد کبود (بهمن زرین پور)* ۱۳۷۶ جادوی مهتاب (بهمن زرین پور)* ۱۳۷۷ دلبندم (رضا عطاران)* ۱۳۷۸ شب روباه (همایون اسعدیان)* ۱۳۷۹ همسفر (قاسم جعفری)(بازیگر مهمان)* ۱۳۷۹ دختران (اصغر توسلی)(بازیگر مهمان)* ۱۳۸۱ مزه خوب کودکی ۲ (مسعود رشیدی)* ۱۳۸۱ فرستاده (جواد شمقدری)* ۱۳۸۲ طلسم شدگان (داریوش فرهنگ)* ۱۳۸۳ پول کثیف (جواد افشار)* ۱۳۸۴ ریحانه (سیروس مقدم)* ۱۳۸۵ مار و پله (سید محسن یوسفی)* ۱۳۸۵ جابربنحیان (جواد افشار)* ۱۳۸۷ مسافر زمان ۲ (مسعود نوابی)* ۱۳۸۹ موج و صخره (مجید صالحی)* ۱۳۹۰ مثل شیشه (جواد مزدآبادی)* ۱۳۹۱ خانهای روی تپه (داریوش یاری)* ۱۳۹۲ رخنه (حسین تبریزی)* ۱۳۹۵ هاتف (داریوش یاری)
افزودن دیدگاه جدید