بیوگرافی نیما فلاح
یک نت ـ نیما فلاح (متولد ۴ بهمن ۱۳۵۰) تهران، بازیگر ایرانی تلویزیون و سینما است. او همسر سحر ولدبیگی( بازیگر) و دارای مدرک کارشناسی گرافیک مطبوعاتی است. نیما فلاح فعالیت خود را با عرصه تئاتر در سال 1373 آغاز کرد.
نیما فلاح بازی در تلویزیون را با نقش دستیار درک (هنرا) در مجموعه طنز ساعت خوش به کارگردانی مهران مدیری شروع کرد و بعد از چند سال وقفه مجدداً با مهران مدیری در برنامه جنگ ۷۷ فعالیت بازیگری اش را ادامه داد و بعد در سریال مختارنامه به فعالیت پرداخت.شغل دوم نیما فلاحنیما فلاح در این چند سال اخیری که چندان در بازیگری فعال نبود مشغول ساخت تبلیغات تلویزیونی و تیتراژ سریال و سینما بود.نحوه آشنایی نیما فلاح و سحر ولدبیگی:در واقع سر سریال « پسرخاله ها» بود که با هم آشنا شدند. بعد از آن باز هم در کارهای مختلفی کنار هم بازی کردیم و بیشتر با هم آشنا شدیم، به نقاط مشترک و سلیقه های هم پی بردیم و رفته رفته هفته ای یکبار دیدن مان تبدیل به دو دفعه و بیشتر شد و یکدفعه گفتیم چرا همیشه با هم نباشیم! ؟ نخستین کار مشترک مان پس از نامزدی، مجموعه« دختران» بود.
نیما فلاح و سحر ولدبیگی در سال 1379 با هم ازدواج کردند.
هر دوی ما اصلاً اصراری برای گرفتن جشن عروسی نداشتیم. با این که خانواده هایمان سعی می کردند تا ما را برای گرفتن عروسی متقاعد کنند ولی اصلاً دلمان نمی خواست برای خودمان دغدغه درست کنیم. شما هر چه قدر هم که برای مراسم خود برنامه ریزی کنید، باز هم اضطراب و استرس مراسم را دارید که همه چیز درست برگزار شود به کسی بد نگذرد و مهمانان خاطره خوبی داشته باشند.
فی الواقع مراسم عروسی به همه خوش می گذرد به غیر عروس و داماد. ما اصلاً این استرس را دوست نداشتیم و دنبال آرامش بودیم. هر دوی ما به اندازه کافی در فیلم ها و سریال های لباس عروس و دامادی پوشیده بودیم و ديگر برایمان جذابیتی نداشت. برای همین تصمیم گرفتیم بی سروصدا برویم سر زندگی مان! پس از مراسم عقدمان یک شام ساده با خانواده هایمان خوردیم و بعد هم رفتیم به خانه مان! به همین راحتی ...مصاحبه خواندنی با نیما فلاح و سحر ولدبیگی:شما عصبانی هم می شوید؟نیما فلاح: راستش گاهی آدم سعی می کند مسائل را درون خودش بریزد و عنوان نکند و به خودش می گوید چه لزومی دارد این را به همسرم بگویم! ؟ ولی حقیقت امر این است که هنگامی که شما ماجرا را با همسرتان در بین می گذارید، دونفری به آن فکر می کنید و به جای درون خودتان ریختن، از همفکری همسرتان برای پیداکردن راهکار استفاده می کنید.
سحر ولدبیگی: البته خیلی کم پیش می آید که نیما عصبانی شود!
معمولا سر چه مسائلی با یکدیگر مشاجره می کنید؟نیما فلاح: جروبحث که نه، اما بحث می کنیم، آن هم با این توضیح که صدای مان از یک تن خاص بالاتر نمی رود!
سحر ولدبیگی: راستش ما جروبحث نمی کنیم. فقط امکان دارد در مواردی از هم نارحت شویم!
نقدپذیر هم هستید؟نیما فلاح: با هم کنار می آییم. قرار نیست که همدیگر را بکوبیم. ما به دور از هر مسأله ای بهترین دوست هم هستیم.
سحر ولدبیگی: بله و همدیگر را قضاوت نمی کنیم. نقدمان انصافانه است زیرا وضعیت کارمان را می دانیم و می فهمیم چه چیزهایی بر نوع کار ما اثر می گذارد. هرکدام هم سلیقه خودمان را داریم؛ پس اختلاف نظر وجود دارد.
چگونه از حواشی کارتان دور مانده اید؟نیما فلاح: البته این بدان معنی نیست که ما خودمان را از سایرین دور نموده ایم چون اتفاقا اهل معاشرت هستیم و از آن لذت می بریم ولی اعتقاد داریم بهترین حواشی امن برای هر کسی، خانواده است. برای ما در کنار خانواده بودن مهم است.
سحر ولدبیگی: درست است که بخشی از آنچه در زندگی اتفاق می افتد دست خود ما نیست ولی باید پذیرفت بخش اعظمی از این اتفاق ها را میتوان مدیریت کرد. ما، یعنی من و نیما خودمان نخواستیم در گود حواشی باشیم. ما ارامش و خلوت خودمان را دوست داریم زیرا زندگی مان را دوست داریم.به پول چه قدر اهمیت می دهید؟نیما فلاح: مگر می شود به پول فکر نکرد یا به آن اهمیت نداد؟! ولی برای پول درآوردن، حرص نمی زنیم ولی قسمتی از زندگی هم کسب درامد است.
سحر ولدبیگی: زندگی هزینه هایی دارد و بخشی از رفاه همه ما هم احتیاج به صرف هزینه است ولی ما اصولا آدم های بلندپروازی نیستیم که خودخواهانه و برای چیزهای بی ارزش پول خرج کنیم. به رفته رفته جلو رفتن هم معتقد هستیم. قرار نیست همه چیز را یک مرتبه و یک شبه داشته باشیم. همه چیز به مرور جمع می شود.مجموعه تلویزیونی نیما فلاح: - ازدواج محرمانه (سحر ولدبیگی)- خوش و بش ( محمد مسلمی ۱۳۹۷)
- دورهمی (مهراب قاسم خانی، مهران مدیری ۱۳۹۴)- عطسه (مهران مدیری ۱۳۹۴)- در حاشیه ۲ ( مهران مدیری ۱۳۹۴–۱۳۹۳ )- شوخی کردم ( مهران مدیری ۱۳۹۲)- باغ سرهنگ ( فلورا سام ۱۳۹۲)
- رالی ایرانی ( آرش معیریان ۱۳۹۱)- مسیر انحرافی (بهرنگ توقیفی ۱۳۹۱)- آبپریا (مرضیه برومند ۱۳۸۹ )- من نه منم (بهروز خلجی ۱۳۸۵)- رستوران خانوادگی (حسین سهیلیزاده ۱۳۸۰) - داستانهای نوروز ( ۱۳۷۹)- دختران (اصغر توسلی ۱۳۷۹)- قطار ابدی (بهروز بقایی،رضا عطاران ۱۳۷۸)- ببخشید شما ( مهران مدیری ۱۳۷۸)- بیست (مهران مدیری ۱۳۷۸)- جنگ ۷۷ (مهران مدیری ۱۳۷۷ )- نوروز ۷۴ ( ۱۳۷۴)فیلم های سینمایی نیما فلاح:- شهر موشها ( ۱۳۶۴)- آکواریوم ( ایرج قادری ۱۳۸۴)- سیزده گربه روی شیروانی (علی عبدالعلیزاده ۱۳۸۱)- غزل ( محمدرضا زهتابی ۱۳۸۰ )- دستهای آلوده (سیروس الوند ۱۳۷۸)- گلوگاه ( ۱۳۸۹)- شهر موشها ۲ ( مرضیه برومند ۱۳۹۳ )- آشوب ( ۱۳۹۴)
شبکه نمایش خانگی:- رالی ایرانی ( آرش معیریان ۱۳۹۱)- شوخی کردم ( مهران مدیری ۱۳۹۲)
افزودن دیدگاه جدید