رفتن به محتوای اصلی

کوثری: در جنگ باید به داشته‌های خودی نگاه کنیم نه اراده دشمن/ با چشم داشتن به مذاکره هیچ جنگی به نتیجه نمی رسد

تاریخ انتشار:
یک نت ـنماینده سابق مجلس گفت: این حرف خیلی عجیب است که وقتی در جنگ اقتصادی با دشمن هستیم، در پاسخ به مشکلات بگوییم دشمن مقصر است؛ در جنگ باید به داشته‌های خودی و نه اراده دشمن نگاه کرد.
کوثری: در جنگ باید به داشته‌های خودی نگاه کنیم نه اراده دشمن/ با چشم داشتن به مذاکره هیچ جنگی به نتیجه نمی رسد

یک نت ـمحمد کوثری ماینده سابق مجلس و از فرماندهان دوران دفاع مقدس در گفتگو با خبرنگار سیاسی خبرگزاری تسنیم در واکنش به اظهارات رییس جمهور که دشمن را مقصر نابسامانی‌ها دانسته بود، گفت: بعد از دوران دفاع مقدس و شکست صدام و حامیانش در جنگ نظامی، طبیعی بود که دشمن وارد جنگ‌های دیگری اعم از جنگ اقتصادی، فرهنگی یا جنگ نرم با مردم ایران بشود که البته در این مدت آنها از هیج جنگی علیه ایران اسلامی دریغ نکردند که مهم‌ترین آن، جنگ اقتصادی با فعال کردن تحریم‌ها بوده است.وی افزود: وقتی می‌گوییم جنگ اقتصادی باید بپذیریم که جنگ بار معنایی خاص خودش را دارد؛ ما که جنگ نظامی را تجربه کرده‌ایم می‌دانیم که در جنگ چگونه باید با دشمن مقابله کرد. کوثری خاطرنشان کرد: فرماندهان جنگ 8 ساله، نگاهشان به دشمن نبود و روی کم‌کاری یا بی‌تدبیری دشمن حساب باز نکرده بودند و اگر در عملیاتی ضعف داشتند که نتیجه خوبی حاصل نمیشد، نمی‌گفتند که به مشکل خوردیم چون عراق و کشورهای متخاصم مقصرند.این فرمانده دوران دفاع مقدس بیان داشت: این حرف خیلی عجیب است که وقتی در جنگ اقتصادی با دشمن هستیم، در پاسخ به مشکلات بگوییم دشمن مقصر است! دشمن به هر حال کار خودش را می‌کند، اما ما باید بگوییم که برای خنثی کردن توطئه‌های دشمن چه کرده‌ایم.

مسئولان اقتصادی مردم را کنار گذاشته‌اندنماینده سابق مردم تهران در مجلس شورای اسلامی همچنین گفت: در جنگ تحمیلی، فرماندهان جنگ تمام وقت و با جان و دل و باور به اینکه می‌توان پیروز شد، در صحنه بودند و خودشان در وسط میدان جنگ و در خط مقدم حضور داشتند نه اینکه در دفتر خود در تهران بنشینند و برای مردم مناطق محروم نسخه بپیچند؛ اگر جنگ اقتصادی را باور دارید فرماندهانی باید برای این جنگ انتخاب کنید که روحیه فرماندهان دفاع مقدس را داشته باشند.وی افزود: در جنگ 8 ساله، ما به لحاظ امکانات کاملاً از دشمن عقب بودیم و حتی کوچکترین تجهیزات نظامی را نداشتیم اما امام و فرماندهان جنگ، پای مردم را به عرصه جنگ باز کردند و جنگ را مردمی مدیریت کردند و هیچ چیزی را از مردم پنهان نکردند؛ اما آقایان مسئول در جنگ اقتصادی به جای آنکه اقتصاد را مردمی کنند مردم را کنار گذاشته‌اند.کوثری تاکید کرد: ما در جنگ، اصل را بر تولید و ساخت تجهیزات نظامی گذاشتیم و جز در موارد بسیار خاص، همه تجهیزات را خودمان تامین کردیم؛ ما آن زمان هم در تحریم بودیم و هم در جنگ؛ اما هم تحریم را شکست دادیم و هم دشمن نظامی را.فرمانده لشکر محمد رسول الله در دوران دفاع مقدس ادامه داد: اکنون در جنگ اقتصادی دشمن، دفاع اقتصادی نداریم. در دوران جنگ تحمیلی، در برابر توطئه‌های دشمنان، تدابیری اتخاذ می‌کردیم و با نقاط قوت خودمان به نقاط ضعف دشمن ضربه می‌زدیم. امروز هم باید نقاط قوت اقتصادی خودمان را که همان مردم، ظرفیت‌ها و منابع بزرگ اقتصادی، خلاقیت‌ها و ابتکارات جوانان هستند را شناسایی و با راهبرد اقتصاد مقاومتی به دشمن ضربه بزنیم.

با خوش‌نشینی و چشم‌داشتن به مذاکره هیچ جنگی به نتیجه نمی‌رسدنماینده سابق مردم تهران در مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه دفاع نیازمند فرماندهان آگاه، دلسوز، متعهد و متخصص است، تصریح کرد: با خوش‌نشینی، رفاه‌طلبی و چشم‌داشتن به مذاکره با دشمن هیچ جنگی به نتیجه نمی‌رسد؛ چه جنگ نظامی و چه جنگ اقتصادی. وی با بیان اینکه بسترهای لازم برای پیروزی در جنگ اقتصادی وجود دارد، گفت: باید با الگوی دفاع مقدس، بر تحریم‌ها و آنچه آقای رئیس جمهور به عنوان جنگ اقتصادی نام بردند، غلبه کرد.کوثری در پایان بیان داشت: تا زمانی که با اعتقاد قلبی به سیاست‌های اقتصاد مقاومتی با تحریم‌ها مقابله نکنیم اقتصاد مردمی و قدرتمند در مقابل توطئه‌های دشمن شکل نخواهد گرفت؛ پس بهتر است به جای اینکه در شرایط جنگ، بی‌تدبیری‌های خودمان را به گردن دشمن بیاندازیم، توانمندی‌ها را به کار گرفته و برای مقابله با توطئه دشمن تدبیر کنیم. تسنیم/

افزودن دیدگاه جدید

متن ساده

  • تگ‌های HTML مجاز نیستند.
  • خطوط و پاراگراف‌ها بطور خودکار اعمال می‌شوند.
  • نشانی‌های وب و پست الکتونیکی به صورت خودکار به پیوند‌ها تبدیل می‌شوند.
بازگشت بالا