طرز تهیه پلو ماش
یک نت ـمواد لازم:ماش: ۱ پیمانهبرنج: ۳ پیمانهپیاز: ۱ عدد بزرگسبزی شوید خشک یا تازه: ۳ قاشق غذاخورینمک، فلفل، دارچین و زردچوبه: به مقدار دلخواهزعفران دم کرده: ۳ قاشق غذاخوریروغن مایع: به مقدار لازمکشمش (اختیاری): ½ پیمانه
طرز تهیه و دستور پخت:۱. در یک قابلمه ماشهای پاک شده را با مقداری آب به مدت ۳۰ دقیقه بپزید. لازم نیست ماش را بیش از حد بپزید چون در پلو له میشود. در یک ماهیتابه پیاز را نگینی به صورت خلالی نازک خرد کنید و با مقداری زردچوبه و نمک تفت دهید. در صورت تمایل کشمش را هم اضافه کنید و تفت دهید و روی کشمش و سایر مواد دارچین بریزید. اگر طعم کشمش را در پلو نمیپسندید فقط پیاز را با ادویهجاتی که گفتیم و نیز دارچین تفت دهید و کنار بگذارید. در یک قابلمه آب را جوش بیاورید. برنج را مثل همیشه بپزید و آبکش کنید. ماش و شوید خشک را با برنج آبکش مخلوط کنید.۲. کف قابلمه مقداری روغن بریزید و کف آن را با سیب زمینی یا چند تکه نان بپوشانید. مخلوط برنج، ماش و شوید را در قابلمه بریزید اجازه بدهید به مدت ۳۰ دقیقه پلو ماش دم بکشد. در پایان مقداری از روی برنج بردارید و با زعفران دم کرده مخلوط کنید. پلو ماش را در ظرف مورد نظر سرو کنید و با مخلوط پیاز داغ و کشمش، برنج زعفرانی تزیین کنید.
افزودن دیدگاه جدید