آنچه دیگران می خوانند:
یک نت ـمواد لازم برای تهیه خورشت کنگر
کنگر خرد شده و تفت داده شده۲۵۰ گرم
نعناع و جعفری۲۰۰ گرم
سبزی قورمه سبزی۲۰۰ گرم
گوشت۲۵۰ گرم
پیاز متوسط خرد شده دو عدد
پیاز متوسط یک عدد
نمک و ادویه به مقدار لازم
رب نارنج دو قاشق غذاخوری
طرز تهیه خورشت کنگر
مرحله اول
قبل از هرچیزی سبزیهای لازم برای تهیه این خورشت را لازم است که از قبل ترکیب و سرخ کرده باشید.
مرحله دوم
کنگرها را خوب بشویید و پاک کنید و سپس آنها را خرد کنید. درون یک تابه مقداری روغن بریزید و کنگرهای پاک شده را درون روغن بریزید و کمی تفت دهید تا سبک شوند. هنگام خرد کردن کنگر توجه کنید که باید آن را از کرفس درستتر خرد کنید.
مرحله سوم
پیازهای خرد شده را درون یک قابلمه بریزید و کمی نمک و ادویه به آن اضافه کنید و آن را خوب تفت دهید.
گوشت را به پیازها اضافه کنید و آنها را با هم تفت دهید تا رنگ آن کمی تغییر کند.
مرحله چهارم
سبزیها و کنگرهای سرخ شده را به مخلوط گوشت و پیاز اضافه کنید و کمی تفت بدهید.
درون قابلمه مقداری آب بریزید و در آن را بگذارید و اجازه دهید تا کنگرها و گوشت کاملا بپزند.
مرحله پنجم
بعد از اینکه یک ساعت قابلمه با در بسته روی حرارت بود یک عدد پیاز را به صورت کامل و برش نخورده درون آن بیندازید تا کاملا بپزد.
بعد از پختن پیاز آن را از قابلمه خارج کنید و کاملا میکس کنید و سپس میکس شده آن را به درون قابلمه بازگردانید. با انجام این کار خورش شما غلیظ و خوش طعم میشود.
مرحله ششم
در مرحله آخر و بعد از پخت کامل رب نارنج به آن اضافه کنید.
خورشت شما آماده سرو است و میتوانید از آن لذت ببرید.