خورشت کنگر رو چطور درست کنم
یک نت ـمواد لازم برای تهیه خورشت کنگرکنگر خرد شده و تفت داده شده۲۵۰ گرمنعناع و جعفری۲۰۰ گرمسبزی قورمه سبزی۲۰۰ گرمگوشت۲۵۰ گرمپیاز متوسط خرد شده دو عددپیاز متوسط یک عددنمک و ادویه به مقدار لازمرب نارنج دو قاشق غذاخوری
طرز تهیه خورشت کنگرمرحله اولقبل از هرچیزی سبزیهای لازم برای تهیه این خورشت را لازم است که از قبل ترکیب و سرخ کرده باشید.مرحله دومکنگرها را خوب بشویید و پاک کنید و سپس آنها را خرد کنید. درون یک تابه مقداری روغن بریزید و کنگرهای پاک شده را درون روغن بریزید و کمی تفت دهید تا سبک شوند. هنگام خرد کردن کنگر توجه کنید که باید آن را از کرفس درستتر خرد کنید.مرحله سومپیازهای خرد شده را درون یک قابلمه بریزید و کمی نمک و ادویه به آن اضافه کنید و آن را خوب تفت دهید.گوشت را به پیازها اضافه کنید و آنها را با هم تفت دهید تا رنگ آن کمی تغییر کند.مرحله چهارمسبزیها و کنگرهای سرخ شده را به مخلوط گوشت و پیاز اضافه کنید و کمی تفت بدهید.درون قابلمه مقداری آب بریزید و در آن را بگذارید و اجازه دهید تا کنگرها و گوشت کاملا بپزند.مرحله پنجمبعد از اینکه یک ساعت قابلمه با در بسته روی حرارت بود یک عدد پیاز را به صورت کامل و برش نخورده درون آن بیندازید تا کاملا بپزد.بعد از پختن پیاز آن را از قابلمه خارج کنید و کاملا میکس کنید و سپس میکس شده آن را به درون قابلمه بازگردانید. با انجام این کار خورش شما غلیظ و خوش طعم میشود.مرحله ششمدر مرحله آخر و بعد از پخت کامل رب نارنج به آن اضافه کنید.خورشت شما آماده سرو است و میتوانید از آن لذت ببرید.
افزودن دیدگاه جدید