رفتن به محتوای اصلی

ماکارونی رو چطور بپزم

تاریخ انتشار:
یک نت ـماکارونی خوشمره به سبک ایرانی خیلی راحت تهیه می شود و مواد لازم آن هم بسیار ساده هستند به همین خاطر هم از آن دست غذاهایی حساب میشود که در وقت و امکانات کم هم میتوانیم به سراغش برویم. این غذای ساده طرفداران خاص خودش را هم دارد. مخصوصاً اگر با مایه فراوان و ته دیگ سیب زمینی ترد و لذیذ سرو شود. در اینجا به شرح ساده ترین نوع این غذا میپردازیم. اما به راحتی میتوانید مایه ماکارونی را به سبک دلخواه خودتان تغییر دهید. مثلاً میتوانید از ذرت، هویج خرد شده یا قارچ ورقه شده تفت داده در مایه استفاده کنید. برای ته دیگ هم میتوانید از سیب زمینی ورقه شده یا نان استفاده کنید. با پاشیدن کمی کنجد کف قابلمه میتوانید ته دیگ ماکارونی را تزیین کنید.
ماکارونی رو چطور بپزم

یک نت ـمواد لازم جهت پخت ماکارونی:

۱ـ ماکارونی رشته ای: ۱ بسته ۵۰۰ گرمی۲ـ پیاز: ۱ عدد۳ـ گوشت چرخ کرده: ۳۰۰ گرم۴ـ فلفل دلمه: ۱ عدد متوسط۵ـ نمک و فلفل و زردچوبه: به مقدار مورد نیاز۶ـ رب گوجه فرنگی:۴ قاشق غذاخوری۷ـ آبلیمو: دو قاشق غذاخوری۸ـ یک سیب زمینی متوسط

طرز تهیه:برای تهیه مایه ماکارونی روش های مختلفی وجود دارد که یکی از این روش ها را بیان می کنیم. ابتدا پیاز را داخل گوشت چرخ کرده رنده می کنیم، کمی روغن به آن اضافه کرده و روی گاز می گذاریم تا آب بیندازد و گوشت بپزد. در مرحله بعدی فلفل دلمه را خرد کرده و به گوشت اضافه می کنیم. سپس کمی آب به آن اضافه کرده و نمک و فلفل و زردچوبه را به آن اضافه می کنیم. وقتی آب این مواد کشیده شد کمی رب اضافه می کنیم و کمی تفت می دهیم تا بوی خامی رب گرفته شود. در قابلمه آب ریخته و وقتی جوش آمد ماکارونی را داخل آن می ریزیم. کمی نمک، زرد چوبه و روغن اضافه می کنیم و می گذاریم تا بپزد. وقتی که نشاسته ماکارونی پس داد، آن را از روی گاز بر می داریم و آبکش می کنیم. برای ته دیگ ته قابلمه روغن می ریزیم و سیب زمینی حلقه شده را به طور کامل ته قابلمه قرار می دهیم. سپس ماکارونی را روی آن ریخته، مایه را لا به لای آن اضافه می کنیم و می گذاریم تا کامل بپزد.

افزودن دیدگاه جدید

متن ساده

  • تگ‌های HTML مجاز نیستند.
  • خطوط و پاراگراف‌ها بطور خودکار اعمال می‌شوند.
  • نشانی‌های وب و پست الکتونیکی به صورت خودکار به پیوند‌ها تبدیل می‌شوند.
بازگشت بالا