آش رشته چگونه درست می شود
یک نت _مواد لازم برای چهار نفرحدودا ۱۶۰ گرم رشته آشی۵ قاشق غذا خوری عدس۱/۲ پیمانه لوبیا چیتی۱/۳ پیمانه نخودحدودا نیم کیلو سبزی آش۴ تا ۵ عدد پیاز درشت۳ قاشق چایخوری زردچوبهفلفل سیاه در صورت تمایل کمی۴ حبه سیر درشت
مراحلخوب راز اول یک آش خوش طعم حبوبات را یک شب خیس کنید و چند بار آبش رو عوض کنید. بعد هر کدوم رو جداگانه به همراه کمی نمک بپزید تا کاملا پخته شود. اگر به نفخ حبوبات حساس هستید مثل من توی یک کیسه پارچه ای مخصوص کمی زیره سبز بریزید و با حبوبات بگذارید بپزد. من همیشه نخود و لوبیا چیتی پخته توی فریزر دارم ریختن نمک موقع پخت حبوبات هم به سرعت پخت کمک میکنه هم خوش طعمش میکنه البته اونقدر نریزید که شور بشهخوب حالا که حبوبات پخته داریم توی قابلمه به تعداد نفرات با کاسه های آبگوشت خوری آب بریزید (البته کاسه ها را تا دو سوم پر کنید) سبزی آش را بریزید و بهتره در ظرف رو نبندید تا رنگ سبزی ها تیره نشه. وقتی آب جوش اومد برای ۲۰ دقیقه بگذارید بپزد حبوبات رو هم اضافه کنید تا طعم ها به خورد هم بروندراز دوم آش و نکته اصلی پیازداغ به مقدار فراوان و زردچوبه؛ من برای ۴ نفر ۴ تا ۵ پیاز درشت را پیازداغ میکنم و در دو مرحله به آش اضافه میکنم اولین مرحله با سبزی مرحله دوم وقتی رشته را اضافه میکنیم. فقط توجه کنید که زردچوبه کم نریزید رنگ آش باید اینطوری بشه اگه توی قابلمه دیدین رنگش کمه میتونید کمی زردچوبه مستقیم به قابلمه اضافه کنیدخوب حالا که سبزی پخته شده حدود ۴۰ تا ۵۰ گرم رشته آشی برای هر نفر اضافه کنید و دوباره پیازداغ بریزید و بگذارید رشته ها پخته شوند. سیرها را سرخ کنید و کمی پیازداغ و نعنا داغ آش را تزیین کنید با کشک یا ماست نوش جان کنیدپس برای خوش طعمی آش مهمترین مسئله پخت خوب حبوبات و جا افتادن آش هست راز دومش استفاده از پیازداغ و زردچوبه توی مراحل پخت آش نه فقط برای تزیین آش که توی طعم آش خیلی موثره. فلفل سیاه و سیر سرخ شده هم بستگی به ذائقه خودتون داره. یه راز کوچولو دیگه اینه که توی سبزی آش سهم اسفناج را دوبرابر کنید اسفناج طعم شیرین و ملایم خوبی به آش میده من که گاهی فقط از اسفناج تنها برای آش استفاده میکنم....
افزودن دیدگاه جدید