ذرت مکزیکی
یک نت ـ طرز تهیه ذرت مکزیکی
مواد لازم :
قارچ نگینی خرد شده : 1 لیوانذرت دون شده : 2 لیوانپنیر پیتزا : نصف لیوانسس مایونز معمولی : 2 قاشق غذاخوریسس مایونز تند : 3 قاشق غذاخوریآب : نصف استکان کوچیکآویشن : 1 قاشق چایخوری پرنمک و فلفل سیاه : به میزان لازمکره : 10 گرم
طرز تهیه :
ابتدا کره رو داخل تابه میندازیم رو اجاق میذاریم تا آب شه بعد ذرت و قارچ رو میریزم و آب بهش اضافه میکنیم در تابه رو میذاریم و اجازه میدیم 10_15 دقیقه ذرت و قارچ بخارپز بشه وقتی بخار پز شد و آبش کاملا کشیده شد بهش نمک و فلفل سیاه و آویشن اضافه میکنیم هم میزنیم از رو اجاق برمیداریم و بلافاصله بهش سس مایونز میزنیم بعد پنیر پیتزارو که از فریزر درآوردیم تا به دمای محیط برسه رو اضافه میکنیم .
نوش جان
توجه توجه
من سس مایونز تند نداشتم بجاش سس مایونز معمولی رو با فلفل قرمز مخلوط کردم .
افزودن دیدگاه جدید