رفتن به محتوای اصلی

مشکوفی زعفرانی

تاریخ انتشار:
یک نت ـ آموزش درست کردن مشکوفی زعفرانی/نشاسته و شکر رو توی شیر سرد حل کنید و بگذارید روی شعله گاز باید مدام هم بزنید تا شروع کنه به سفت شدن.
مشکوفی زعفرانی

یک نت ـ طرز تهیه مشکوفی زعفرانی

مواد لازم 

شیر  ۱ لیترنشاسته آسیاب شده  ۱۰ قاشق غذا خوریشکر  ۸ قاشق غذا خوریگلاب  ۲ قاشق غذا خوریآب زعفران  ۱/۲ پیمانه

طرز تهیهنشاسته و شکر رو توی شیر سرد حل کنید و بگذارید روی شعله گاز باید مدام هم بزنید تا شروع کنه به سفت شدن.

 وقتی حالت کرم مانند گرفت آب زعفرون و گلاب رو هم بریزید و به هم زدن ادامه بدید.

 وقتیکه خوب سفت شد زیر گاز رو خاموش کنید و توی ظرف دلخواه بریزید و بگذارید توی یخچال تا خنک بشه و خودش رو بگیره.

نکته ۱: این دسر خوشمزه رو توی ۳ طعم زعفرونی،وانیلی و کاکائویی میشه درست کرد .

نکته۲: میزان نشاسته رو باید چشم انداز بسنجید.

اگه کم باشه دسرتون مثل فرنی میشه اما اگه زیاد باشه سفت میشه.(دلخواهه)

نکته۳: یادتون نره که از لحظه ای که ظرف رو روی گاز میگذارید تا خاموش کنید باید مدام هم بزنید وگرنه فوری ته میگیره.

میتونید بجای شیر از آب هم استفاده کنید که در این صورت دسرتون دیگه مات نیس و شیشه ای میشه که بهش میگن لرزونک. 

افزودن دیدگاه جدید

متن ساده

  • تگ‌های HTML مجاز نیستند.
  • خطوط و پاراگراف‌ها بطور خودکار اعمال می‌شوند.
  • نشانی‌های وب و پست الکتونیکی به صورت خودکار به پیوند‌ها تبدیل می‌شوند.
بازگشت بالا