دیپ اسفناج
یک نت ـ آموزش درست کردن دیپ اسفناج / اسفناج ها را در تابه ای بدون روغن تفت دهید تا آب آن کشیده شود.
یک نت ـ طرز تهیه دیپ اسفناج
دیپ اسفناج
زمان آماده سازی : 7 دقیقهمواد لازم :پنیر خامه ای : 225 گرماسفناج : 300 گرمخامه ترش : 3/4 پیمانهگوجه فرنگی مکعبی خرد شده : 2 عددپیازچه خرد شده : 2 عددپودر پیاز : 1/2 قاشق چایخورینمک : 3/4 قاشق چایخوریفلفل : 3/4 قاشق چایخوری
طرز تهیه :اسفناج ها را در تابه ای بدون روغن تفت دهید تا آب آن کشیده شود.پنیر خامه ای و خامه ترش را باهم بزنید تا یکدست شوند.باقی مواد را اضافه کرده و در غذاساز ریخته و مخلوط کنید.این دیپ را می توانید با کراکر، چیپس، نان و سبزیجات مورد دلخواه سرو نمایید.
افزودن دیدگاه جدید