رفتن به محتوای اصلی

طرز تهیه بال مرغ عسلی

تاریخ انتشار:
یک نت ـ
طرز تهیه بال مرغ عسلی

یک نت ـ اگر این دستور پخت ساده بال مرغ عسلی که آورده ام مرحله به مرحله انجام دهید می توانید این غذا را درست مثل غذاهای آماده بیرون ترد و لذیذ درست کنید.

مواد لازم برای بال مرغ عسلی:۱۸ – ۲۰ عدد بال مرغ۱ قاشق غذاخوری شکر قهوه ای½ قاشق غذاخوری فلفل قرمز½ قاشق غذاخوری فلفل لیمویی۱ قاشق چای خوری پودر پیاز۱ قاشق چای خوری آویشن۱ قاشق چای خوری نمک½ قاشق چای خوری فلفل سیاه½ قاشق چای خوری پودر فلفل قرمز۱ قاشق چای خوری نشاسته ذرت¼ فنجان عسلآب نصف لیموطرز تهیه با مرغ عسلی:

ابتدا بال های مرغ را هر مدل که دوست دارید اسلایس کنید.

در یک ظرف بزرگ تمام مواد خشک و ادویه ها را با هم مخلوط کنید.

سپس عسل و آب لیمو را به مواد خشک اضافه کرده و خوب هم بزنید.

بال ها را به مواد اضافه می کنیم و خوب هم زنیم تا همه بال ها به مواد آغشته شود. سپس آن را به مدت نیم ساعت در یخچال قرار دهید. هر چه بیشتر در یخچال قرار دهید بهتر است.

فر را از قبل روی ۴۰۰ درجه گرم کنید و بال ها را روی سینی سیمی فر قرار دهید. زیر سینی را با فویل بپوشانید و بقیه مواد را روی بال ها بریزید.

سپس بال ها را به مدت ۲۰ الی ۳۰ دقیقه در فر بپزید (مدت زمان پخت بستگی به فر دارد) در حین پخت بال ها را پشت رو کنید تا همه قسمت های بال قهوه ای طلایی شود.

عکس نوشته های قرآنیhttps://t.me/Quran_hadis 

افزودن دیدگاه جدید

متن ساده

  • تگ‌های HTML مجاز نیستند.
  • خطوط و پاراگراف‌ها بطور خودکار اعمال می‌شوند.
  • نشانی‌های وب و پست الکتونیکی به صورت خودکار به پیوند‌ها تبدیل می‌شوند.
بازگشت بالا