رفتن به محتوای اصلی

دستور تهیه پای همبرگری با سس قارچ غذایی سریع برای افطار

تاریخ انتشار:
پای همبرگری با سس قارچ, طرز تهیه پای همبرگری, طرز تهیه سس قارچ, نحوه پخت پای همبرگری با سس قارچ, درست کردن پای همبرگری با سس قارچ, طرز تهیه پای همبرگری با سس قارچ, پخت غذاهای سریع, درست کردن غذاهای سریع برای افطار, غذاهای مخصوص افطار, مواد لازم برای پای همبرگری, مواد لازم برای سس قارچ, آموزش آشپزی, سایت آشپزی
دستور تهیه پای همبرگری با سس قارچ غذایی سریع برای افطار

یک نت ـ طرز تهیه پای همبرگری با سس قارچ غذایی سریع برای افطار

پای همبرگری با سس قارچ، غذایی سریع مناسب برای افطارهای ماه رمضان

وقتی بیشتر از یک ساعت برای آشپزی فرصت ندارید می توانید پای همبرگری با سس قارچ درست کنید و از خوردن آن لذت ببرید.

مواد لازم برای پای همبرگری با سس قارچ : برای 4 نفر گوشت چرخ شده     1 کیلوگرم رب گوجه فرنگی      1 قاشق سوپخوری پیاز خرد شده     1 عددسیر خرد شده     3 حبهسیب زمینی     6 تا 8 عددهویج     2 تا 3 عددنخودفرنگی پخته     1 پیمانهجعفری خرد شده     2 قاشق سوپخورینمک و فلفل     به میزان لازمروغن     به میزان لازم

 

مواد لازم برای سس قارچ :کره     4 قاسق سوپخوری آرد     4 قاسق سوپخوریشیر     2 پیمانهقارچ ریز خرد شده     1 پیمانهنعنای خرد شده     1 قاشق چایخوریرزماری خرد شده     1 قاشق چایخورینمک و فلفل     به میزان لازم

 

طرز تهیه پای همبرگری با سس قارچ :در تابه مقداری روغن بریزید و آن را روی حرارت قرار دهید. پیاز و سیر را داخل آن تفت دهید. بعد از 3-2 دقیقه گوشت چرخ شده را اضافه کرده تفت دهید. نمک و فلفل را هم بریزید. حالا رب گوجه فرنگی را اضافه کرده و همراه با گوشت تفت دهید، سپس آن را از روی حرارت بردارید.

برای تهیه سس قارچ در یک تابه کره را بریزید و آن را روی حرارت قرار دهید. وقتی کره  آب شد، آرد را اضافه کرده و تفت دهید. حالا به آرامی شیر را روی آرد بریزید و به هم زدن ادامه دهید. نعنا، رزماری، نمک و فلفل را هم اضافه کنید. حالا قارچ های ریز خرد شده را داخل تابه بریزید. صبر کنید تا کمی غلیظ شود، سپس حرارت را خاموش کنید.

فر را با دمای 180 درجه سانتی‌گراد روشن کنید. سیب زمینی ها را بشویید و به صورت حلقه های باریک خرد کنید. هویج را بعد از آنکه پوست گرفتید، ریز خرد کنید.

یک ظرف برای فر انتخاب کنید. آن را کمی چرب کنید، سپس مخلوط گوشت چرخ شده را داخل ظرف بریزید و آن را پهن کنید. هویج خرد شده و نخودفرنگی را هم روی گوشت بریزید. حالا سیب زمینی ها را روی مواد بچینید. در انتها سس قارچ را به آرامی روی مواد بریزید.

ظرف را حدود 45-40 دقیقه داخل فر قرار دهید تا سیب زمینی ها کاملا بپزند، سپس آن را از فر درآورده، با مقداری جعفری خرد شده تزیین کرده ، سرو کنید.

افزودن دیدگاه جدید

متن ساده

  • تگ‌های HTML مجاز نیستند.
  • خطوط و پاراگراف‌ها بطور خودکار اعمال می‌شوند.
  • نشانی‌های وب و پست الکتونیکی به صورت خودکار به پیوند‌ها تبدیل می‌شوند.
بازگشت بالا