رفتن به محتوای اصلی

طرز تهیه خورش قیمه بادمجان

تاریخ انتشار:
طرز تهیه خورش قیمه بادمجان, خورش قیمه بادمجان, پخت خورش قیمه بادمجان, تهیه خورش قیمه بادمجان, درست کردن خورش قیمه بادمجان, طرز تهیه خورش قیمه, مواد لازم برای خورش قیمه بادمجان, روش پخت خورش قیمه بادمجان, نکاتی برای پخت خورش قیمه بادمجان, طرز تهیه انواع خورش قیمه, آموزش آشپزی, سایت آشپزی
طرز تهیه خورش قیمه بادمجان

یک نت ـ خورش قیمه بادمجان، یکی از غذاهای سنتی ایرانی

مدت زمان آماده سازی : 30 دقیقهمدت زمان پخت : 60 دقیقهکل زمان پخت : 90 دقیقه

مواد لازم خورش قیمه بادمجان : گوشت گوسفند خورشتی      به میزان دلخواه لپه     1 لیوان بادمجان     4 الی 5 عدد گوجه فرنگی     2 عددپیاز     2 عددرب گوجه فرنگی     1 قاشق غذاخوری پرزعفران دم کرده غلیظ     1 قاشق مرباخوری

 

طرز تهیه خورش قیمه بادمجان :لپه را از شب قبل با مقداری آب خیس کنید و تا روز بعد چند بار آب آن را تعویض کنید.پیاز را خرد کنید و با مقداری روغن تفت دهید تا نرم شود سپس گوشت خرد شده را اضافه کنید و تفت دهید تا رنگ گوشت تغییر کند، چند لیوان آب اضافه کنید و بگذارید گوشت بپزد و نرم شود، لپه ها را جداگانه با چند لیوان آب بپزید تا نرم شود.

رب گوجه فرنگی و گوجه های ریز خرد شده را با مقداری روغن تفت دهید. سپس مخلوط گوجه را همراه با لپه پخته و زعفران دم کرده به گوشت پخته اضافه کنید و بگذارید خورش جا بیفتد ( در این مرحله اگه نیاز بود مقداری آب جوش به خورش اضافه کنید ). بادمجان ها را پوست بگیرید، روی بادمجان ها مقداری نمک بپاشید و ۱۵ دقیقه استراحت دهید تا رطوبت و تلخي بادمجان گرفته شود سپس آبکشی کنید و با مقداری روغن سرخ نمایید.

پس از اینکه خورش جا افتاد بادمجان های سرخ شده را به خورش اضافه کنید، نمک و فلفل خورش را اندازه کنید و ۱۰ دقیقه دیگر بگذارید خورش بجوشد. سپس خورش قیمه بادمجان را در ظرف بکشید و با برنج سرو کنید.

نکته ها : می توانید بادمجان ها را سرخ کنید و در زمان سرو روی خورش قرار دهید، استفاده از گوجه فرنگی و زعفران اختیاری می باشد.

افزودن دیدگاه جدید

متن ساده

  • تگ‌های HTML مجاز نیستند.
  • خطوط و پاراگراف‌ها بطور خودکار اعمال می‌شوند.
  • نشانی‌های وب و پست الکتونیکی به صورت خودکار به پیوند‌ها تبدیل می‌شوند.
بازگشت بالا