رفتن به محتوای اصلی

دستور تهیه سوپ دال عدس

تاریخ انتشار:
سوپ دال عدس, پخت سوپ دال عدس, درست کردن سوپ دال عدس, مواد لازم برای سوپ دال عدس, تهیه سوپ دال عدس, نحوه پخت سوپ دال عدس, نکاتی برای پخت سوپ دال عدس, نحوه درست کردن سوپ دال عدس, طرز تهیه انواع سوپ, پخت غذا با دال عدس, آموزش آشپزی, سایت آشپزی
دستور تهیه سوپ دال عدس

یک نت ـ طرز تهیه سوپ دال عدس

 

طرز تهیه سوپ دال عدس مقوی

مواد لازم برای سوپ دال عدس : روغن زيتون     سه قاشق غذاخوری پياز خرد شده      يک عدد كرفس خرد شده      دو شاخه هويج ورقه شده     دو عددسير خرد شده     هشت حبهسيب زمينی خرد شده     یک عدددال عدس     يک پيمانهآب مرغ     چهار پيمانهبرگ بو     دو عددليموترش‌     دو عددپودر زيره     نصف قاشق چايخوریپودر فلفل قرمز و سس تند     به ميزان لازمنمک و فلفل     به ميزان لازم

طرز تهیه سوپ دال عدس :روغن را در قابلمه بزرگي حرارت داده و پياز را پنج دقيقه در آن تفت دهيد. سپس كرفس، هويج، نيمي از سيرها و تمامي سيب‌زميني‌ها را به آن بيفزاييد و چند دقيقه ديگر حرارت دهيد.

 

دال عدس و آب مرغ را به مواد اضافه كنيد و بگذاريد جوش بيايد، در اين هنگام حرارت را كم كنيد تا 30 دقيقه بجوشد و سيب‌زميني و عدس نرم شوند.

 

برگ بوها، باقیمانده سير و نصف ليموترش‌ها را در قابلمه بريزيد و ده‌ دقيقه ديگر بپزيد. حال برگ بوها را برداريد و آب بقيه ليموترش‌ها را درون سوپ بريزيد. سوپ را درون دستگاه غذاساز به صورت پوره رواني درآوريد و زيره، نمک، فلفل و فلفل‌قرمز را به آن بيفزاييد و هم بزنيد.

سوپ آماده شده را در ظرف مورد نظر ريخته و با برش‌هاي ليموترش و برگ جعفري تزئين كنيد.|

 

افزودن دیدگاه جدید

متن ساده

  • تگ‌های HTML مجاز نیستند.
  • خطوط و پاراگراف‌ها بطور خودکار اعمال می‌شوند.
  • نشانی‌های وب و پست الکتونیکی به صورت خودکار به پیوند‌ها تبدیل می‌شوند.
بازگشت بالا