رفتن به محتوای اصلی

دستور تهیه آش برگ مو، غذایی جدید با برگ مو

تاریخ انتشار:
آش برگ مو, پخت آش برگ مو, نحوه پخت آش برگ مو, درست کردن آش برگ مو, مواد لازم برای آش برگ مو, طرز تهیه آش برگ مو, طرز تهیه آش بهاری, طرز تهیه آش با برگ مو, پخت غذا با برگ مو, نحوه پخت غذا با برگ مو, طرز تهیه انواع آش, آموزش آشپزی, سایت آشپزی
دستور تهیه آش برگ مو، غذایی جدید با برگ مو

یک نت ـ طرز تهیه آش برگ مو، غذایی جدید با برگ مو

 

آش برگ مو از غذاهای اصیل شهر ارومیه است

برگ مو یکی از نوبرانه های خوش مزه فصل بهار است که همه خانم ها با آن دلمه درست می کنند. این بار با برگ مو یک آش خوشمزه و عالی درست کنید. این آش از غذاهای اصیل شهر ارومیه است.

مواد برای آش یرگ مو : برای 6 نفرپیاز     یک عدد گوشت چرخ کرده      250 گرم آب گوشت     یک لیتر بلغور      یک سوم پیمانهبرنج     یک سوم پیمانهمرزه (خرد شده)     2 قاشق غذاخوریشوید (خرد شده)     یک دوم پیمانهبرگ مو     500 گرمآبغوره     به مقدار لازمروغن     به مقدار لازمنمک و فلفل و زرد چوبه     به مقدار لازم

طرز تهیه آش برگ مو :ابتدا در ظرفی مناسب پیاز را خرد می کنیم و با روغن تفت می‌دهیم، سپس ادویه را اضافه می کنیم.بعد از تفت دادن، آب گوشت را به مواد اضافه می کنیم.

 

برگ مو های شسته شده را به اندازه مناسب خرد و به مواد اضافه می کنیم.بلغور و برنج  شسته شده را  به مواد اضافه می کنیم.

شوید و مرزه را هم به مواد اضافه می کنیم؛ حرارت را کم می کنیم و  می گذاریم آش بپزد.گوشت چرخ کرده را با مواد دلخواه مخلوط می کنیم و به صورت کوفته های ریزی در می آوریم و در روغن سرخ می کنیم و آن  را  به آش اضافه می کنیم.

برای ترشی بیشتر آش از آبغوره استفاده می‌کنیم.قبل از سرو،  آش را با نعناع و پیازداغ و کوفته ریزه تزیین می‌کنیم.|

 

افزودن دیدگاه جدید

متن ساده

  • تگ‌های HTML مجاز نیستند.
  • خطوط و پاراگراف‌ها بطور خودکار اعمال می‌شوند.
  • نشانی‌های وب و پست الکتونیکی به صورت خودکار به پیوند‌ها تبدیل می‌شوند.
بازگشت بالا