رفتن به محتوای اصلی

دستور تهیه دلمه برگ مو بدون گوشت

تاریخ انتشار:
دلمه برگ مو, دلمه برگ مو بدون گوشت, طرز تهیه دلمه برگ مو, درست کردن دلمه برگ مو بدون گوشت, پخت دلمه برگ مو, نکاتی برای پخت دلمه برگ مو, پخت دلمه برگ مو بدون گوشت, مواد لازم برای پخت دلمه برگ مو بدون گوشت, طرز تهیه انواع دلمه, روش های پخت انواع دلمه, آموزش آشپزی, سایت آشپزی
دستور تهیه دلمه برگ مو بدون گوشت

یک نت ـ طرز تهیه دلمه برگ مو بدون گوشت

 

نحوه پخت دلمه برگ مو بدون گوشت

مواد لازم برای دلمه برگ مو بدون گوشت : برگ مو      ۵۰۰ گرم روغن زیتون      ۰.۷۵ فنجان کشمش     ۰.۲۵ فنجان پیاز     ۳ فنجانآب     ۰.۵ فنجانفلفل فرنگی شیرین     ۰.۵ قاشق مرباخوریفلفل سیاه     ۰.۵ قاشق مرباخوریشوید یا شبت     ۰.۷۵ فنجانجعفری ساطوری شده     ۰.۷۵ فنجانبرنج     ۰.۲۵ فنجاننمک     ۰.۲۵ فنجان

طرز تهیه دلمه برگ مو بدون گوشت :برای پخت دلمه برگ مو بدون گوشت ابتدا نیم فنجان روغن را در دیگچه آب کرده پیاز و برنج را مخلوطش نموده و بگذارید مدت ۱۵ دقیقه روی آتش ملایم سرخ شود و مرتب آن را هم بزنید. سپس کشمش، شبت، نمک و فلفل سیاه و شیرین میان کوبیده را مخلوط کرده داخل قابلمه بگذارید و آن را به مدت ۲۰ دقیقه روی آتش خیلی ملایم بپزید، مدام مواظب باشید که نسوزد.

سپس مخلوط فوق را در چهل دانه برگ مو طبق معمول بپیچید و آن گاه آن را در قابلمه روی هم گذاشته روی آن آب لیموترش و آب گوجه فرنگی بریزید و روی آتش ملایم ۱ تا ۴ ساعت بپزید.

 

افزودن دیدگاه جدید

متن ساده

  • تگ‌های HTML مجاز نیستند.
  • خطوط و پاراگراف‌ها بطور خودکار اعمال می‌شوند.
  • نشانی‌های وب و پست الکتونیکی به صورت خودکار به پیوند‌ها تبدیل می‌شوند.
بازگشت بالا