رفتن به محتوای اصلی

دستور تهیه مرغ و سالسای سبز

تاریخ انتشار:
مرغ و سالسای سبز, پخت مرغ و سالسای سبز, طرز تهیه مرغ و سالسا, پخت مرغ با سالسا, مواد لازم برای پخت مرغ و سالسای سبز, نحوه پخت مرغ با سالسای سبز, روش های پخت مرغ با سالسای سبز, نحوه پخت انواع مرغ, آموزش آشپزی, سایت آشپزی, طرز تهیه انواع مرغ
دستور تهیه مرغ و سالسای سبز

یک نت ـ طرز تهیه مرغ و سالسای سبز

جهت تکمیل یک وعده غذایی مرغ در سالسای سبز را به همراه برنج سرو نمایید

سینه های مرغی که در سسی معطر غوطه ور شده اند، برای مهمانی های شبانه، غذای مناسبی می باشد. جهت تکمیل یک وعده غذایی مرغ در سالسای سبز را به همراه برنج سرو نمایید.

مواد لازم برای مرغ و سالسای سبز:فیله سینه مرغ     4 عدد نمک و فلفل     به میزان لازم آرد جهت آغشتن مرغ ها     مقداری کره     3 قاشق غذاخوریسالسای سبز یا پوره گوجه فرنگی سبز     450 گرمعصاره مرغ     225 میلی لیترسیر ریز خرد شده     2 حبهگشنیز تازه خرد شده     4 قاشق غذاخوریفلفل چیلی سبز تازه دانه گرفته و خرد شده     نصف قاشق چایخوریپودر زیره سبز     نصف قاشق چایخوری

مواد لازم جهت سرو:خامه ترش      225 میلی لیتر برگ های کاهو رشته شده     مقداری پیازچه باریک حلقه شده      4 عدد گشنیز تازه درشت خرد شده     مقداری

 

طرز تهیه مرغ و سالسای سبز :بر روی مرغ ها، نمک و فلفل بپاشید و آن ها را داخل آرد بغلطانید، سپس اضافه آرد را از روی آن ها بتکانید.

کره را داخل ماهیتابه ای حرارت داده، مرغ را به آن بیافزایید و روی حرارت متوسط بپزید، یک بار آن ها را زیر و رو نمایید تا طلایی شوند ولی لزومی ندارد کامل پخته شوند، بقیه پخت مرغ داخل سس انجام می گیرد.

سالسا، عصاره مرغ، سیر، گشنیز، چیلی و زیره سبز را داخل قابلمه ریخته و بجوشانید. حرارت را کم نمایید تا آرام قل بزند. مرغ را به سس بیافزایید، با قاشق سس را مرتب بر روی مرغ ها بریزید. به مدت 15 دقیقه بپزید تا مرغ کاملا مغز پخت شود.

مرغ ها را از قابلمه خارج نموده و نمک و فلفل بزنید و با خامه ترش، رشته های کاهو ، حلقه های پیازچه و گشنیز خرد شده سرو نمایید.

افزودن دیدگاه جدید

متن ساده

  • تگ‌های HTML مجاز نیستند.
  • خطوط و پاراگراف‌ها بطور خودکار اعمال می‌شوند.
  • نشانی‌های وب و پست الکتونیکی به صورت خودکار به پیوند‌ها تبدیل می‌شوند.
بازگشت بالا