رفتن به محتوای اصلی

طرز تهیه ساندویچ تن ماهی شامی

تاریخ انتشار:
ساندویچ تن ماهی, پخت ساندویچ تن ماهی, طرز تهیه ساندویچ تن ماهی, مواد لازم برای ساندویچ تن ماهی, نکاتی برای پخت ساندویچ تن ماهی, نحوه درست کردن ساندویچ تن ماهی, پخت غذاهای سریع در ایام عید, آموزش آشپزی, سایت آشپزی
طرز تهیه ساندویچ تن ماهی شامی

یک نت ـ طرز تهیه ساندویچ تن ماهی شامی سریع برای عید!!

 

ساندویچ تن ماهی می تواند یک شام سریع برای شب های عید که وقت پخت غذا ندارید باشد

شب های عید و سال نو شب هایی پر از میهمانی و رفت و آمد است به همین دلیل شاید وقتی برای درست کردن شام نداشته باشید. این ساندویچ می تواند یک شام سریع و خوش طعم برای شما باشد.

مواد لازم برای ساندویچ تن ماهی :

 کنسرو ماهی تنیک عدد  کرفس خرد شده نصف پیمانه سس مایونزیک چهارم پیمانه  ورق پنیر گودا  6 عددبرگ کاهو6 عددنان لواش3 عددفلفل دلمه ای خرد شدهیک چهارم پیمانه

طرز تهیه ساندویچ تن ماهی :

روغن تن ماهی را بگیرید.

سپس با  کرفس، سس مایونز و فلفل دلمه ای مخلوط کنید.

نان لواش را نصف کنید؛ ابتدا روی هر کدام  یک ورق پنیرگودا و کاهو، سپس مواد ماهی را بریزید و بپیچید.

افزودن دیدگاه جدید

متن ساده

  • تگ‌های HTML مجاز نیستند.
  • خطوط و پاراگراف‌ها بطور خودکار اعمال می‌شوند.
  • نشانی‌های وب و پست الکتونیکی به صورت خودکار به پیوند‌ها تبدیل می‌شوند.
بازگشت بالا