رفتن به محتوای اصلی

طرز تهیه کوکوی پیازچه

تاریخ انتشار:
کوکوی پیازچه, پخت کوکوی پیازچه, درست کردن کوکوی پیازچه, مواد لازم برای کوکوی پیازچه, نکاتی برای پخت کوکوی پیازچه, نحوه پخت کوکو پیازچه, طرز تهیه انواع کوکو, آموزش آشپزی, سایت آشپزی
طرز تهیه کوکوی پیازچه

یک نت ـ طرز تهیه کوکوی پیازچه غذای پیشنهادی کرمانشاهی

 

کوکوی پیازچه غذای پیشنهادی کرمانشاهی، خیلی خوشمزه و پرطرفدار است

کوکو پیازچه همه مدلش خوشمزه است و طرفدار دارد. اگر از خانواده کوکوها فقط کوکو سبزی و کوکو سیب زمینی را می‌شناسید، این کوکوی پیازچه می‌تواند تنوعی به منوی غذایی شما بدهد.

مواد لازم برای 2 نفر :سیب زمینی آب پز     2 عدد پیاز    1 عددپیازچه     200 گرمتخم مرغ    1 عددنمک، زردچوبه و فلفل سیاه    به میزان لازم

طرز تهیه کوکو پیازچه:سیب زمینی‌های آبپز را رنده کنید و آنها را در ظرفی مناسب بریزید.حالا پیاز را رنده کنید، آب آن را بگیرید و به سیب زمینی ها اضافه کنید.

پیازچه ها را نگینی خرد کنید و به موادتان اضافه کنید.تخم مرغ، نمک، فلفل و زردچوبه را هم بریزید و خوب هم بزنید.

در تابه‌ای روغن بریزید و آن را روی حرارت بگذارید تا داغ شود. از مایه کوکو یک قاشق غذاخوری بردارید و در روغن یا قالب دلخواهتان سرخ کنید.

نکته :اگر می‌خواهید کوکویتان خوشرنگ شود، می‌توانید یک قاشق سوپخوری زعفران دم کرده هم به آن اضافه کنید. 

 

 

 

افزودن دیدگاه جدید

متن ساده

  • تگ‌های HTML مجاز نیستند.
  • خطوط و پاراگراف‌ها بطور خودکار اعمال می‌شوند.
  • نشانی‌های وب و پست الکتونیکی به صورت خودکار به پیوند‌ها تبدیل می‌شوند.
بازگشت بالا