طرز تهیه گوشت و لوبیا اصفهانی
گوشت و لوبیا به سبک اصفهانی ها را اغلب در قابلمه های مسی می پزند
این میزان مواد برای گوشت و لوبیا برای حدودا 5 نفر کافیست ضمنا گوشت و لوبیا یکی از غذاهای سنتی شهر اصفهان است که در قابلمه های مسی پخته می شده است. هم چنین آب این غذا همراه با نان تازه تیلیت شده و مورد استفاده قرار می گیرد.
مواد لازم برای ۴ الی ۶ نفر : گوشت گوسفند(بهتر است گوشت دنده باشد) ۱۰۰ گرم سبزی گوشت و لوبیا شامل تره، جعفری و شنبلیله ۵۰۰ گرم لوبیا سفید ۲ پیمانهبرنج ۱/۳ پیمانهپیاز یک عددنمک، فلفل سیاه و زردچوبه به مقدار لازم
طرز تهیه گوشت و لوبیا :قابلمه متوسطی برداشته، نصف از قابلمه را آب کرده و روی حرارت بالا قرار دهید تا جوش بیاید، گوشت را تمیز کرده، شسته و همراه با یک پیاز، نمک و فلفل در قابلمه می گذاریم و کف حاصل از گوشت را می گیریم سپس لوبیا سفید و زردچوبه را نیز اضافه می کنیم و اجازه می دهیم گوشت و لوبیا نیم پز شوند. (نیم ساعت زودپز یا یک ساعت در قابلمه) پس از این مدت برنج را که قبلا خیس کردیم اضافه می کنیم .
سبزی ها را پاک کرده (بدون ریز کردن آنها)، سپس شسته و اجازه می دهیم آب اضافی اش خارج شود. سبزی ها را به گوشت و لوبیای نیم پز شده افزوده و پیازی که با گوشت در قابلمه گذاشته بودیم را در می آوریم.
پس از پخت آب گوشت و لوبیا را جدا کرده و با نان سرو می کنیم. مخلوط گوشت و لوبیا را می کوبیم در ظرف دلخواه کشیده همراه با سبزی خوردن و ترشی سرو می کنیم.
نکاتی برای پخت گوشت و لوبیا:* در صورت دلخواه می توان هنگام اضافه کردن برنج یک سیب زمینی متوسط نیز اضافه کرد باعث می شود کشدارتر شود.* در این غذا سبزی نباید ریز شود، فقط ساقه های جعفری و شنبلیله را گرفته و در صورت نیاز تره را ۲ الی ۳ قسمت کنید.* می توان شنبلیله خشک (یک قاشق مرباخوری) برای عطر بیشتر اضافه کرد.
افزودن دیدگاه جدید