رفتن به محتوای اصلی

شیرینی انگشتی بادامی برای عید نوروز

تاریخ انتشار:
طرز تهیه شیرینی انگشتی, شیرینی بادامی مخصوص نوروز, طرز تهیه شیرینی بادامی, درست کردن شیرینی بادامی, مواد لازم برای تهیه شیرینی بادامی, شیرینی بادامی انگشتی, طرز تهیه شیرینی های نوروزی, پخت شیرینی های عید نوروز, آموزش شیرینی پزی, سایت آشپزی
شیرینی انگشتی بادامی برای عید نوروز

یک نت ـ طرز تهیه شیرینی انگشتی بادامی برای عید نوروز 95

برای عید امسال شیرینی انگشتی بادامی درست کنید

شیرینی نوروزی یکی از خوراکی های اصلی دید و بازدیدهای نوروز در هر خانه ای است. یکی از بهترین شیرینی ها برای نوروز امسال شیرینی انگشتی است. با این دستور یک شیرینی انگشتی خوش طعم درست کنید.

 

دمای فر : 180 درجه سانتیگرادزمان پخت : 15 دقیقه

مواد لازم برای شیرینی نوروزی انگشتی : آرد     220 گرمآرد برنج      1/5 قاشق سوپخوریپودر شکر     60 گرم پودر بادام     2 قاشق غذاخوریکره خرد شده     180 گرمشکلات     برای تزئین

 

طرز تهیه شیرینی انگشتی برای نوروز :آرد سفید، آرد برنج و پودر شکر را در کاسه ای الک می کنیم.کره خرد شده و پودر بادام را نیز اضافه کرده و با نوک انگشتان ورز می دهیم.از خمیر کمی برداشته و کف دست به شکل انگشت فرم می دهیم و یا خمیر را گرد می کنیم.

شیرینی ها را کف سینی می چینیم و در فر قرار می دهیم.در این مدل مقداری از خمیر را به شکل انگشت و مقداری را به شکل توپی فرم دادیم.

بعد از پخت، شیرینی های بادامی را با شکلات و کرم فندقی آب شده مانند تصویر تزیین کنید.

افزودن دیدگاه جدید

متن ساده

  • تگ‌های HTML مجاز نیستند.
  • خطوط و پاراگراف‌ها بطور خودکار اعمال می‌شوند.
  • نشانی‌های وب و پست الکتونیکی به صورت خودکار به پیوند‌ها تبدیل می‌شوند.
بازگشت بالا