شیرینی انگشتی بادامی برای عید نوروز
یک نت ـ طرز تهیه شیرینی انگشتی بادامی برای عید نوروز 95
برای عید امسال شیرینی انگشتی بادامی درست کنید
شیرینی نوروزی یکی از خوراکی های اصلی دید و بازدیدهای نوروز در هر خانه ای است. یکی از بهترین شیرینی ها برای نوروز امسال شیرینی انگشتی است. با این دستور یک شیرینی انگشتی خوش طعم درست کنید.
دمای فر : 180 درجه سانتیگرادزمان پخت : 15 دقیقه
مواد لازم برای شیرینی نوروزی انگشتی : آرد 220 گرمآرد برنج 1/5 قاشق سوپخوریپودر شکر 60 گرم پودر بادام 2 قاشق غذاخوریکره خرد شده 180 گرمشکلات برای تزئین
طرز تهیه شیرینی انگشتی برای نوروز :آرد سفید، آرد برنج و پودر شکر را در کاسه ای الک می کنیم.کره خرد شده و پودر بادام را نیز اضافه کرده و با نوک انگشتان ورز می دهیم.از خمیر کمی برداشته و کف دست به شکل انگشت فرم می دهیم و یا خمیر را گرد می کنیم.
شیرینی ها را کف سینی می چینیم و در فر قرار می دهیم.در این مدل مقداری از خمیر را به شکل انگشت و مقداری را به شکل توپی فرم دادیم.
بعد از پخت، شیرینی های بادامی را با شکلات و کرم فندقی آب شده مانند تصویر تزیین کنید.
افزودن دیدگاه جدید