رفتن به محتوای اصلی

طرز تهیه ماکارونی همبرگری

تاریخ انتشار:
ماکارونی همبرگری, پخت ماکارونی همبرگری, مواد لازم برای ماکارونی همبرگری, طرز تهیه انواع ماکارونی, پخت انواع ماکارونی, درست کردن ماکارونی همبرگری, آموزش پخت ماکارونی با گوشت, طرز تهیه ماکارونی با گوشت, آموزش آشپزی, سایت آشپزی
طرز تهیه ماکارونی همبرگری

این بار پخت ماکارونی همبرگری را امتحان کنید

مواد لازم برای ماکارونی همبرگری : ماکارونی خام     ۲ فنجان روغن زیتون     ۱ قاشق غذاخوری گوشت راسته      ۴۵۰ گرم پیاز خرد شده     ۱ عددنمک     نصف قاشق چایخوریفلفل چیلی     مقدار کمیدانه کرفس     نصف قاشق چایخوریکنسرو ۷۰۰ گرمی گوجه فرنگی     ۱ عددسس ورستر شایر     ۲ قاشق غذاخوریجعفری تازه خرد شده     یک چهارم فنجاننمک و فلفل سیاه تازه     برای مزه دار کردن

طرز تهیه ماکارونی همبرگری :یک قابلمه بزرگ برداشته و مقداری آب و نمک داخل آن بریزید و طبق دستور روی بسته ماکارونی، آن را طبخ کنید.

در حین پخت ماکارونی، سس را درست کنید. یک ماهیتابه برداشته و یک قاشق روغن زیتون داخل آن ریخته و گوشت را روی حرارت بالا سرخ کنید تا قهوه ای رنگ شود. دائم آن را هم بزنید.

 

گوشت را با روغن زیتون سرخ کنید تا طلایی شوند

وقتی گوشت قهوه ای رنگ شد، پیاز را اضافه کرده و هم بزنید. تا زمانی که پیاز نرم شود به تفت دادن ادامه دهید (۴ تا ۶ دقیقه). 

وقتی گوشت ها قهوه ای شد، پیاز را اضافه کرده و هم بزنید. تا زمانی که پیاز نرم شود تفت می دهید

دانه کرفس، فلفل چیلی و نمک را هم اضافه کرده و گوجه ها و سس ورستر شایر را داخل ماهیتابه ریخته و خوب هم بزنید. اجازه دهید برای ۵ دقیقه بجوشد.

 

دانه کرفس، فلفل چیلی و نمک و گوجه ها و سس ورستر شایر را اضافه کرده و خوب هم بزنید

حالا ماکارونی آبکشی شده و پخته را همراه با جعفری در ماهیتابه بریزید. ۵ دقیقه آن را تفت دهید.

 

ماکارونی آبکشی شده و پخته را همراه با جعفری در ماهیتابه بریزید و ۵ دقیقه آن را تفت دهید

در آخر فلفل سیاه و نمک را برای طعم دار شدن اضافه کنید.

افزودن دیدگاه جدید

متن ساده

  • تگ‌های HTML مجاز نیستند.
  • خطوط و پاراگراف‌ها بطور خودکار اعمال می‌شوند.
  • نشانی‌های وب و پست الکتونیکی به صورت خودکار به پیوند‌ها تبدیل می‌شوند.
بازگشت بالا