رفتن به محتوای اصلی

(تصاویر) یک نگاه خوشمزه به آرژانتین!

تاریخ انتشار:
یک نت ـ آرژانتین ،بهشت عاشقان گوشت است. شیوه آشپزی در این سرزمین نه تنها از بومیان بلکه از مدیترانه و مهاجران ایتالیایی و اسپانیایی نیز الهام گرفته است.
(تصاویر) یک نگاه خوشمزه به آرژانتین!

شاید به مذاق گیاهخواران خوش نیاید اما گوشت گاو غذای اصلی آرژانتینی هاست.

در ادامه غذاهای معروف آرژانتینی را مشاهده می کنید:

 

 

"لاکرو" غذای سنتی و ملی آرژانتینی هاست که در حقیقت خورشتی دلچسب تهیه شده از گوشت گاو، ذرت شیرین و انواع سبزیجات است.

 

"آسادو" در حقیقت غذای کبابی یا باربکیو است که شامل کباب کردن گوشت گاو ،جگر و سوسیس در مهمانی های دورهمی و فستیوالها است.

 

"هومیتا" از ذرت تازه،شیر ،پیاز ،پنیر بز و انواع ادویه تهیه می شود که داخل برگ های ذرت پیچیده و بخار پز می شود.

 

"پرو وولتا" نوعی پنیر کبابی است تهیه شده از شیر گاو که با کمی پونه کوهی ،گریل شده و در کنار غذا خورده می شود.

 

"امپانداس" نوعی رولت است که از گوشت،سبزیجات، مرغ، ژامبون، ذرت شیرین، بلو چیز و کاپرزه پر شده و در فر یا تنور پخته می شود.

 

"میلانسا" از گوشت گاو و سینه مرغ درست می شود که در کنار سس گوجه، تخم مرغ و پنیر میل می شود.

 

استیک "لاما" نیز در آرژانتین طرفداران زیادی دارد. لاما نوعی شترسان اهلی و بومی آمریکای جنوبی است.

 

"دوسه دو لچه" نام بستنی های کرمی آرژانتینی است که البته از بستنی ایتالیایی "جلاتو" تاثیر گرفته است.

 

پیتزای آرژانتینی هم تاثیر زیادی از زادگاه اصلی پیتزا -ایتالیا- گرفته اما با کمی تغییرات مانند اضافه کردن رب گوجه ،مارگاریتا،تخم مرغ آبپز،آناناس و ذرت در خمیری ضخیم تر شکل آرژانتینی گرفته است.

 

"ماتامبر" لایه ای نازکی از گوشت است که رول می شود و داخل آن با اسفناج،پیاز،هویج، تخم مرغ آبپز پر شده و داخل اجاق گذاشته می شود.

اخبار گوناگون - توریسم آنلاین

افزودن دیدگاه جدید

متن ساده

  • تگ‌های HTML مجاز نیستند.
  • خطوط و پاراگراف‌ها بطور خودکار اعمال می‌شوند.
  • نشانی‌های وب و پست الکتونیکی به صورت خودکار به پیوند‌ها تبدیل می‌شوند.
بازگشت بالا