دستور تهیه مرغ سوخاری
یک نت ـ طرز تهیه مرغ سوخاری
برای پخت مرغ سوخاری ترد، در روغن فراوان ریخته و با حرارت متوسط سرخ کرده تا طلایی شود
آماده سازی و پخت مرغ سوخاری : 105 دقیقه
مواد لازم جهت تهیه مرغ سوخاری : ران مرغ 8 عدد نمک 1 قاشق مرباخوری پودر سوخاری 500 گرم زیره سبز 1 قاشق چایخوریگشنیز 1 قاشق چایخوریترخون 1 قاشق مرباخوریفلفل سیاه 1 قاشق چایخوریفلفل قرمز 1/2 قاشق چایخوریجوز هندی 1/2 قاشق چایخوریکنجد 1 فنجانتخم مرغ 3 عددپودر سیر 1 قاشق مرباخوریآرد 3 پیمانهدوغ 0.5 لیتر به اضافه 3 لیوان
طرز تهیه مرغ سوخاری :درون یک کاسه دوغ و نمک را مخلوط کرده و تکه های مرغ را در آن گذاشته و بمدت 8 ساعت در یخچال بگذارید.دو ساعت قبل طبخ از یخچال در آورده و دوغ را تخلیه کنید. مواد پودر را در یک ظرف مناسب خوب مخلوط کنید.
در کاسه ای دیگر تخم مرغ، دوغ و پودر سیر را مخلوط کرده و کم کم آرد را به آن اضافه کرده تا کمی غلیظ شود.در ظرفی دیگر باقیمانده آرد را ریخته تکه های مرغ را در آن زده، در مایع و بعد از آن در مخلوط پودر سوخاری.
بگذارید 30 دقیقه بماند تا پودر سوخاری روی تکه های مرغ خشک شود. در روغن فراوان جوشان ریخته و با حرارت متوسط سرخ کرده تا طلایی شود.
افزودن دیدگاه جدید