آموزش تهیه سالاد پاستای اُرزو
یک نت ـ برای تهیه سالاد پاستای اُرزو از ادویه مخصوص استفاده کنید
مواد لازم سالاد پاستای اُرزو :پاستای اُرزو ۴۰۰ گرم روغن نباتی۲ قاشق غذاخوری فلفل دلمه قرمز (خرد شده) ۲ عدد ذرت ۳۲۶ گرمنخود فرنگی منجمد۱۷۵ گرمسیر له شده۳ حبهپودر پنج ادویه۲ قاشق چایخوریژامبون گوشت۲۸۰ گرم سس سویا۱ قاشق غذاخوریسس لوبیا سیاه۲۲۰ گرم روغن کنجد۱ قاشق غذاخوری
* نکته: پنج ادویه شامل دانه فلفل سیاه، انیسون، میخک، دارچین و رازیانه است.
طرز تهیه سالاد پاستای اُرزو :پاستا را طبق دستوری که روی بسته اش نوشته طبخ کرده و زیر آب سرد آبکشی کنید.
در همین حال، روغن را در یک ووک گرم کرده و بعد فلفل، ذرت، نخود فرنگی، سیر و پودر پنج ادویه را به آن اضافه کرده و برای پنج دقیقه تفت بدهید. ژامبون، سس سویا، سه چهارم سس لوبیا سیاه و پاستا روا هم اضافه کرده و برای یک تا دو دقیقه ی دیگر تفت بدهید. در آخر روغن کنجد را اضافه کرده و چاشنی سالاد را چک کنید.
باقی مانده سس لوبیا سیاه را در مایکروویو گرم کرده و مخلوط پاستا را در یک کاسه ریخته و سس گرم شده را روی آن بریزید و سرو کنید.
منبع : novinzi.com
افزودن دیدگاه جدید