رفتن به محتوای اصلی

آموزش تهیه سالاد پاستای اُرزو

تاریخ انتشار:
یک نت ـ طرز تهیه سالاد پاستای اُرزو
آموزش تهیه سالاد پاستای اُرزو

یک نت ـ برای تهیه سالاد پاستای اُرزو از ادویه مخصوص استفاده کنید

مواد لازم سالاد پاستای اُرزو :پاستای اُرزو ۴۰۰ گرم روغن نباتی۲ قاشق غذاخوری  فلفل دلمه قرمز (خرد شده) ۲ عدد ذرت ۳۲۶ گرمنخود فرنگی منجمد۱۷۵ گرمسیر له شده۳ حبهپودر پنج ادویه۲ قاشق چایخوریژامبون گوشت۲۸۰ گرم سس سویا۱ قاشق غذاخوریسس لوبیا سیاه۲۲۰ گرم روغن کنجد۱ قاشق غذاخوری

* نکته: پنج ادویه شامل دانه فلفل سیاه، انیسون، میخک، دارچین و رازیانه است.

طرز تهیه سالاد پاستای اُرزو :پاستا را طبق دستوری که روی بسته اش نوشته طبخ کرده و زیر آب سرد آبکشی کنید.

در همین حال، روغن را در یک ووک گرم کرده و بعد فلفل، ذرت، نخود فرنگی، سیر و پودر پنج ادویه را به آن اضافه کرده و برای پنج دقیقه تفت بدهید. ژامبون، سس سویا، سه چهارم سس لوبیا سیاه و پاستا روا هم اضافه کرده و برای یک تا دو دقیقه ی دیگر تفت بدهید. در آخر روغن کنجد را اضافه کرده و چاشنی سالاد را چک کنید.

باقی مانده سس لوبیا سیاه را در مایکروویو گرم کرده و مخلوط پاستا را در یک کاسه ریخته و سس گرم شده را روی آن بریزید و سرو کنید.

 

منبع : novinzi.com

افزودن دیدگاه جدید

متن ساده

  • تگ‌های HTML مجاز نیستند.
  • خطوط و پاراگراف‌ها بطور خودکار اعمال می‌شوند.
  • نشانی‌های وب و پست الکتونیکی به صورت خودکار به پیوند‌ها تبدیل می‌شوند.
بازگشت بالا