طرز تهیه دسر مخصوص مازندرانی ها
یک نت ـ اگر به جای شیر در تهیهی دسر مشکوفی از آب استفاده کنید اسم دسر شما مسقطی است
دسرهای سنتی بسیاری مخصوص شهرهای مختلف ایران وجود دارد. یکی از این دسرها مشکوفی است که مخصوص مازندران است. در این مقاله طرز تهیه این دسر را آموزش داده ایم.
این دسر یک دسر مازندرانی است. اگر به جای شیر در تهیهی این دسر از آب استفاده کنید اسم دسر شما مسقطی است.
مواد لازم برای تهیه مشکوفی (دنت زعفرانی) :
کرهیک قاشق غذاخوری وانیل نوک قاشق چایخوری گلاب یک قاشق غذاخورینشاسته 3 قاشق غذاخوریشکر3 قاشق غذاخوریشیر2 لیوانزعفران دم کرده2 قاشق غذاخوری
طرز تهیه مشکوفی (دنت زعفرانی) : شیر سرد را در قابلمه بریزید. نشاسته و شکر را اضافه کنید. آن را هم بزنید تا نشاسته در آن حل شود.قابلمهی شیر و نشاسته را روی حرارت ملایم بگذارید و هم بزنید.وقتی شیر گرم شد کره ، وانیل ، گلاب وزعفران را اضافه کنید.
باز، هم بزنید و صبر کنید تا مایه غلیظ شود.حالا دنت شما آماده است. آن را از روی حرارت بردارید، در ظرفهای مناسب بریزید و در یخچال بگذارید.میتوانید روی دسر را با میوه ، پودر یا خلال پسته، دارچین، و یا ترافل رنگی تزیین کنید.
برای اینکه دسر را به رنگهای دیگر نیز تهیه کنیم میتوانیم از دارچین به همراه پودر هل و کاکائو حل شده در نصف لیوان آب جوش هم استفاده کنیم و آنها را لایه لایه روی هم بریزیم تا ترکیب زیباتری پیدا کند. (میتوانیم لایههای ژله را نیز در بین آن بکار ببریم).
منبع : hamshahrionline.ir
افزودن دیدگاه جدید