رفتن به محتوای اصلی

طرز تهیه آش نذری محرم - مدل تزیین آش نذری

تاریخ انتشار:
آشپزی محرم,آش نذری,آش نذری محرم,طرز تهیه آش نذری,تزیین آش نذری,طرز تهیه آش نذری ویژه محرم,مدل تزیین آش نذری,طرز تهیه آش رشته نذری,آش نذری گیلان,آش رشته,آش رشته برای تعداد بالا,عکس آش نذری,عکس تزیین آش رشته
طرز تهیه آش نذری محرم - مدل تزیین آش نذری

یک نت ـ طرز تهیه آش رشته نذری - طرز تهیه آش نذری محرم 95 - مدل تزیین آش نذری

آش رشته یکی از غذاهای معروف ایرانی هست که معمولا همه با آن آشنا هستند و روش تهیه و درست کردن آن را بلد هستند این دستور رو برای آسمونی های عزیز قرار میدیم شاید که در ایام محرم و یا در دیگر ایام سال مایل باشند آش رشته نذری آماده کنند.

مواد مورد نیازبرای تهیه آش رشته :

نخود: ۷۵۰ گرملوبیا: ۷۵۰ گرمعدس: ۷۵۰گرمسبزی آش:( تره،جعفری،گشنیز،اسفناج) ۲ کیلو گرمپیاز : ۵ عدد سرخ کردهرشته آش :۷۵۰ گرمزردچوبه و نمک به مقدار لازمنعناع خشک :به مقدار لازمکشک:یک شیشهسیر در صورت تمایل ۵ حبه خرد شده و تفت داده شده

 

طرز تهیه آش رشته  :

 

– نخود و لوبیا را از شب قبل خیس کنید و چند بار آب آنها را عوض کنید. عدس نیازی به خیس کردن ندارد.سپس هر یک از حبوبات را به صورت جداگانه بپزید. زیرا زمان پخت آنها با هم متفاوت است و اگر با هم پخته شوند ممکن است یکی له شود و دیگری ناپز بماند. بنابراین نخود ، لوبیا و عدس را به طور جداگانه می پزیم و کنار می گذاریم.

 

– پیازها را خرد کنید و سپس سرخ کنید تا طلایی شوند و کنار بگذارید. 

 

– در ظرفی دیگر کمی روغن بریزید و وقتی روغن داغ شد نعنای خشک را همراه با مقداری زردچوبه تفت دهیدو سپس از روی حرارت بر دارید و کنار بگذارید.دقت کنید که نعناع سیاه و تلخ نشود. 

 

– در یک قابلمه نسبتا بزرگ تا نیمه آب بریزید و بگذارید تا به جوش آید. وقتی آب جوشید سبزی آش خرد شده را به آن اضافه نمایید. وقتی سبزی نیم پز شد ،حبوبات پخته شده را به آن اضافه نمایید و ۵ دقیقه بعد رشته آش را به آن اضافه نمایید وقتی رشته آش پخت کمی پیاز داغ و نعناع داغ به آش اضافه کنید تا کمی در آن بجوشد.

 

– اگر رشته را اضافه کردید و زیاد لعاب داد و آش شما سفت شد،کمی آب جوش به آب اضافه کنید.

اما اگر رشته به اندازه کافی لعاب نداد ،یک قاشق آرد سفید را در آب سردحل کنید تا کاملا یک دست شود و به آش اضافه نمایید.زیرا آش نباید مانند سوپ شل باشد.

 

– به آش نمک اضافه نمی کنیم زیرا رشته آش و کشک هر دو نمک دارندو نمک مورد نیاز آش را تامین می کنند.

پس از اینکه رشته آش نیز پخت، آنرا از روی حرارت برمی داریم و با پیاز داغ و نعنا داغ و کشک و در صورت تمایل سیر داغ تزیین می کنید. 

 

– حتما کشک را قبل از مصرف به مدت ۲۰ دقیقه بجوشانید.

برای درست کردن آش ترش وشیرین ، می توانید مقداری سرکه انگور را با شکر مخلوط کنید و به آش اضافه کنید و پس از اینکه چند جوش زد آنرا از روی حرارت بردارید.

 

مدل تزیین آش نذری

عکس تزیین آش نذری

مدل تزیین آش نذری محرم

مدل تزیین آش نذری

عکس تزیین آش نذری

مدل تزیین آش نذری محرم

مدل تزیین آش نذری

عکس تزیین آش نذری

مدل تزیین آش نذری محرم

مدل تزیین آش نذری

عکس تزیین آش نذری

مدل تزیین آش نذری محرم

مدل تزیین آش نذری

عکس تزیین آش نذری

مدل تزیین آش نذری محرم

مدل تزیین آش نذری

عکس تزیین آش نذری

مدل تزیین آش نذری محرم

مدل تزیین آش نذری

عکس تزیین آش نذری

مدل تزیین آش نذری محرم

مدل تزیین آش نذری

عکس تزیین آش نذری

مدل تزیین آش نذری محرم

مدل تزیین آش نذری

عکس تزیین آش نذری

مدل تزیین آش نذری محرم

مدل تزیین آش نذری

عکس تزیین آش نذری

مدل تزیین آش نذری محرم

مدل تزیین آش نذری

عکس تزیین آش نذری

مدل تزیین آش نذری محرم

مدل تزیین آش نذری

عکس تزیین آش نذری

مدل تزیین آش نذری محرم

مدل تزیین آش نذری

عکس تزیین آش نذری

مدل تزیین آش نذری محرم

مدل تزیین آش نذری

عکس تزیین آش نذری

مدل تزیین آش نذری محرم

مدل تزیین آش نذری

عکس تزیین آش نذری

مدل تزیین آش نذری محرم

مدل تزیین آش نذری

عکس تزیین آش نذری

مدل تزیین آش نذری محرم

مدل تزیین آش نذری

عکس تزیین آش نذری

مدل تزیین آش نذری محرم

افزودن دیدگاه جدید

متن ساده

  • تگ‌های HTML مجاز نیستند.
  • خطوط و پاراگراف‌ها بطور خودکار اعمال می‌شوند.
  • نشانی‌های وب و پست الکتونیکی به صورت خودکار به پیوند‌ها تبدیل می‌شوند.
بازگشت بالا