دستور پخت قیمه نذری محرم 97
یک نت ـ طرز تهیه پخت قیمه نذری برای ماه محرم
شما نذر کردید برای عزاداری امسال قیمه نذری بپزید ولی نمیدانید چه کار کنید تا خورشی خوشمزه و جاافتاده داشته باشید ،طبق دستوری که برایتان گذاشته ام خورش را درست کنید
مطمئن باشد که خورش قیمه شما حتی از خورشهای همیشگی شما لذیذتر و جاافتادهتر خواهد بود.توجه داشته باشید این مواد برای ۸ نفر در نظر گرفته شده است . که شما میتوانید به نسبت نذرتان میزان آن را افزایش دهید .
مواد لازم قیمه ندری :
گوشت قیمهای ۳۰۰ گرم لپه ۲ پیمانه پیاز بزرگ یک عدد لیمو عمانی ۱۰ عدد زعفران ساییدهشده یک قاشق چایخوری سرخالیروغن مایع به مقدار لازمرب گوجهفرنگی یک قاشق سوپخوری سرپرپودر دارچین یک قاشق چایخوری سرخالیزردچوبه یک قاشق چایخورینمک به مقدار لازمسیبزمینی متوسط ۴ عدد
طرز تهیه قیمه نذری:۱ - ابتدا لپه را در کاسهای ریخته و خوب بشویید، سپس آن را در سبدی آبکشی کنید. گوشت را نیز بشویید و در سبدی بریزید تا آب اضافی آن خارج شود. پس از آن، پیاز را پوست کنده و بهصورت خلالی خرد کنید.
۲ - داخل قابلمهای مقداری روغن بریزید و روی شعله اجاق گاز قرار دهید تا داغ شود. حالا پیاز خردشده را در روغن به اندازهای تفت دهید تا رنگ آن طلایی شود. در حین سرخشدن پیاز، یک قاشق چایخوری زردچوبه را اضافه کنید و هم بزنید.
۳ - تکههای گوشت را به پیازداغ اضافه کنید و روی حرارت مرتب همبزنید تا گوشت تفت داده شود، سپس لپه را اضافه کرده و به همزدن ادامه دهید. در این زمان مقداری نمک هم اضافه کنید.
نکته: علت تفتدادن لپه این است که پس از اضافهکردن آب برای پخت خورش، لپه وا نرفته و له نشود.
۴ - بعد از حدود ۳ تا ۴ دقیقه، از تفتدادن گوشت و پیاز و لپه، حدود ۲ پیمانه آب جوشیده به مخلوط اضافه کنید و بگذارید روی حرارت کم اجاقگاز بپزد. بعد از اینکه مواد چند جوش زد، پودر زعفران که قبلا در مقداری آب جوش حل کرده بودید را به مواد اضافه کنید.
نکته: برای اینکه لپه و گوشت خوشرنگتر شوند، همان زمانی که لپه را به گوشت و پیازداغ اضافه کردید، محلول زعفرانی را نیز میتوانید بیفزایید.
۵ - در فاصله پخت گوشت و لپه، لیمو عمانیها را شسته و در کاسهای حاوی آب جوش کمی خیس کنید.سپس به وسیله چنگال چند سوراخ داخل آنها ایجاد کنید و در خورش بریزید. حالا حدود ۲ ساعت صبر کنید تا خورش روی حرارت ملایم اجاقگاز جا بیفتد. در این فاصله، سیبزمینیها را هم پوست کنده و پس از خلالیکردن در روغن سرخ کنید.
۶ - در یک ظرف فلزی جداگانه، رب را در کمی روغن تفت داده، سپس به غذا اضافه کنید. به این صورت رب، رنگ بهتری در غذا ایجاد میکند. بعد از حدود یک ربع، پودر دارچین را بیفزایید. حالا خورش را در ظرف موردنظر بریزید و با سیبزمینی سرخ کرده تزئین کنید.
نکته ۱: باتوجه به اینکه رب گوجهفرنگی، پخت لپه و گوشت را به تاخیر میاندازد، آن را در مراحل آخر اضافه کنید.
نکته ۲: دارچین را نیز در مراحل پایانی پخت خورش اضافه کنید زیرا افزودن آن در مرحله اول پخت، باعث تیرهشدن رنگ خورش میشود.
نکته ۳: به جای سیبزمینی سرخکرده، از چیپس خلالی نیز میتوانید استفاده کنید.
عکس قیمه
تزیین قیمه
قیمه نذری
عکس قیمه
تزیین قیمه
قیمه نذری
عکس قیمه
تزیین قیمه
قیمه نذری
عکس قیمه
تزیین قیمه
قیمه نذری
عکس قیمه
تزیین قیمه
قیمه نذری
عکس قیمه
تزیین قیمه
قیمه نذری
عکس قیمه
تزیین قیمه
قیمه نذری
عکس قیمه
تزیین قیمه
قیمه نذری
عکس قیمه
تزیین قیمه
قیمه نذری
عکس قیمه
تزیین قیمه
قیمه نذری
عکس قیمه
تزیین قیمه
قیمه نذری
عکس قیمه
تزیین قیمه
قیمه نذری
عکس قیمه
تزیین قیمه
قیمه نذری
عکس قیمه
تزیین قیمه
قیمه نذری
عکس قیمه
تزیین قیمه
قیمه نذری
افزودن دیدگاه جدید