طرز تهیه سالاد سیب زمینی و ذرت
یک نت ـ سالاد سیب زمینی و ذرت، یک شام سبک تابستانی
مواد لازم برای سالاد سیب زمینی و ذرت
بلال : 3 عددسیب زمینی : 900 گرمنمک پیاز قرمز : 1 عددسرکه سیب : 3 قاشق غذاخوریفلفل سیاهروغن زیتون : ¼ پیمانهریحان تازه خرد شده : نصف پیمانهگشنیز خرد شده : نصف پیمانه
طرز تهیه سالاد سیب زمینی و ذرت
دانه های ذرت را جدا و آنها را آبپز کنید. سیب زمینی را با یک قاشق غذاخوری نمک در آب بپزید تا کاملا خنک شوند. هر دو را آبکش کنید و بگذارید خنک شوند.در همین زمان، پیاز را خرد کنید. در یک کاسه بزرگ، پیاز خرد شده، سرکه، نمک و نصف قاشق چایخوری فلفل را با هم مخلوط کنید. ذرت ها را اضافه کنید.سیب زمینی ها را له و سپس به مخلوط پیاز و ذرت اضافه کنید. روغن را اضافه کنید. ریحان و گشنیز و نمک و فلفل را اضافه کنید و خوب هم بزنید. یک ساعت پیش از سرو اجازه دهید خنک شود. در صورت تمایل می توانید پیش از سرو، آن را 24 ساعت در یخچال خنک کنید.
افزودن دیدگاه جدید