رفتن به محتوای اصلی

دستور پخت آش آبغوره برای افطار ماه رمضان

تاریخ انتشار:
طرز تهیه آش آبغوره, آش آبغوره برای ماه رمضان, پخت آش آبغوره, طرز تهیه آش های ماه رمضان, نحوه پخت افطاری های ماه رمضان, مواد لازم برای آش آبغوره, پخت غذاهای مقوی ماه رمضان, طرز تهیه افطاری های مقوی, آموزش آشپزی, سایت آشپزی
دستور پخت آش آبغوره برای افطار ماه رمضان

یک نت ـ طرز تهیه آش آبغوره برای افطار ماه رمضان

آش یکی از خوراکی های مورد علاقه ایرانیان در سفره های افطار ماه رمضان است. این بار برای سفره افطارتان آش آبغوره را امتحان کنید.

مواد لازم برای آش آبغوره :

 بلغور پخته گندم یک لیوان برنج  نصف لیوانبال و گردن مرغ  200 گرم لوبیا سفید  نصف لیواننخود نصف لیوانعدس یک‌ سوم لیوان* سبزی آش 500 گرمنعنا داغ و پیاز داغ از هر کدام پنج قاشق غذاخوریآبغوره یک لیواننمک و فلفل و زردچوبه به میزان لازم

* سبزی آش : شامل تره، جعفری، گشنیز، شوید و اسفناج

طرز تهیه آش آبغوره :ابتدا حبوبات را از شب قبل خیس و آب آنها را چند بار عوض کنید و سپس بپزید.مرغ را هم پخته و از استخوان جدا کنید و همه مواد را درون قابلمه بریزید و با آب مرغ بپزید.

نیمی از پیاز داغ را به همراه سبزی خرد شده و نمک و فلفل و زردچوبه به مواد آش اضافه کنید و بگذارید کاملا پخته شده و آش جا بیفتد و به غلظت کافی برسد.در انتها آبغوره را افزوده و بعد در ظرف مناسب بکشید و روی آش را با نعنا داغ و کمی پیاز داغ تزئین کنید.

افزودن دیدگاه جدید

متن ساده

  • تگ‌های HTML مجاز نیستند.
  • خطوط و پاراگراف‌ها بطور خودکار اعمال می‌شوند.
  • نشانی‌های وب و پست الکتونیکی به صورت خودکار به پیوند‌ها تبدیل می‌شوند.
بازگشت بالا