نحوه درست کردن بیسكویت بادام زمینی ویژه سفره افطار
یک نت ـ آشپزی رمضان ۹۴,طرز تهیه افطاری رمضان ۹۴,رمضان و افطاری,نحوه درست کردن افطاری,افطاری ویژه,رمضان و تهیه افطاری,برای افطار چی درست کنم,افطاری چی بپزم,طرز تهیه سحری رمضان ۹۴,رمضان و سحری,نحوه درست کردن سحری,سحری ویژه,رمضان و تهیه سحری,برای سحر چی درست کنم,سحری چی بپزم,نحوه درست کردن سفره افطار,چیدن سفره افطار,چطور سفره افطاری را درست کنم,چینش ویژه سفره افطار,شیرینی ویژه رمضان ۹۴,باقلوای رمضان ۹۴,شیرینی رمضان ۹۴,زولبیا و بامیه رمضان ۹۴,نحوه درست کردن سفره سحری,چیدن سفره سحری,چطور سفره سحری را درست کنم,چینش ویژه سفره سحر
مواد لازم برای خمیر:
آرد: 250 گرم كره: 160 گرم پودر شكر: 80 گرم آب: دو قاشق غذاخوری وانیل: یکسوم قاشق چایخوری پودر بادام زمینی: 60 گرم زرده تخممرغ: یك عدد
مواد لازم برای داخل بیسكویت:
كره: 50 گرم پودر شكر: 100 گرم كره بادامزمینی: 50 گرم پودر كاكائو: یك قاشق غذاخوری پودر بادامزمینی: دو قاشق غذاخوری پسته چرخ شده
روش تهیه:
1. تمامی مواد خمیر را داخل كاسهای گود ریخته و همه را با هم چنگ میزنیم تا خمیر شوند. این كار را میتوانیم با چرخ خمیرزن همزن برقی نیز انجام دهیم. خمیر حاصل را 15دقیقه در نایلون كنار میگذاریم تا استراحت كند.
2. حالا خمیر را به قطر چهار میلیمتر پهن كرده با كاتر موردنظر برش میزنیم و در سینی میچینیم. سینی را به مدت 20دقیقه روی پنجره وسط فر كه از قبل با دمای 180درجه سانتیگراد گرم كردهایم، قرار داده و میپزیم. تمامی مواد میانی را دو دقیقه با همزن برقی میزنیم.
3. كرم آماده شده را بین بیسكویتها میكشیم و دو بیسكویت را به هم میچسبانیم و دور تا دور بیسكویتها را داخل پسته چرخ شده میغلتانیم. روی بیسكویتها را با شكر رنگی و اسپری رنگ خوراكی تزیین میکنیم.
افزودن دیدگاه جدید