نحوه تهیه و طبخ سوپ پرتقال ویژه رمضان
یک نت ـ آشپزی رمضان ۹۴,طرز تهیه افطاری رمضان ۹۴,رمضان و افطاری,نحوه درست کردن افطاری,افطاری ویژه,رمضان و تهیه افطاری,برای افطار چی درست کنم,افطاری چی بپزم,طرز تهیه سحری رمضان ۹۴,رمضان و سحری,نحوه درست کردن سحری,سحری ویژه,رمضان و تهیه سحری,برای سحر چی درست کنم,سحری چی بپزم,نحوه درست کردن سفره افطار,چیدن سفره افطار,چطور سفره افطاری را درست کنم,چینش ویژه سفره افطار,شیرینی ویژه رمضان ۹۴,باقلوای رمضان ۹۴,شیرینی رمضان ۹۴,زولبیا و بامیه رمضان ۹۴,نحوه درست کردن سفره سحری,چیدن سفره سحری,چطور سفره سحری را درست کنم,چینش ویژه سفره سحر
پرتقال یکی از میوه های شش ماهه دوم سال است که به وفوز هم یافت می شود. جالب اینجاست که با این میوه نیز می توان سوپ تهیه کرد.
مواد لازم:
• مرغ آبپز چرخشده: یك كیلوگرم• سیر: دو حبه• پیاز: یك عدد•گوجهفرنگی: 500 گرم• آرد: نصف پیمانه• آب پرتقال: دو پیمانه• كره: 50 گرم• نمك و فلفل: به میزان لازم
طرز تهیه:
پیاز و سیر سرخشده را با آرد وگوجهفرنگی رندهشده مخلوط كرده و بعد مرغ، آب پرتقال، كره، نمك و فلفل را اضافه كرده و به مدت 20 دقیقه روی حرارت گذاشته تا سوپ جا بیفتد سپس با جعفری خردشده آن را تزئین و میل كنید.
افزودن دیدگاه جدید