رفتن به محتوای اصلی

آشنایی با روش تهیه خوراک ماهی سالمون با لیموترش ویژه افطار

تاریخ انتشار:
یک نت ـ آشپزی رمضان ۹۴,طرز تهیه افطاری رمضان ۹۴,رمضان و افطاری,نحوه درست کردن افطاری,افطاری ویژه,رمضان و تهیه افطاری,برای افطار چی درست کنم,افطاری چی بپزم,طرز تهیه سحری رمضان ۹۴,رمضان و سحری,نحوه درست کردن سحری,سحری ویژه,رمضان و تهیه سحری,برای سحر چی درست کنم,سحری چی بپزم,نحوه درست کردن سفره افطار,چیدن سفره افطار,چطور سفره افطاری را درست کنم,چینش ویژه سفره افطار,شیرینی ویژه رمضان ۹۴,باقلوای رمضان ۹۴,شیرینی رمضان ۹۴,زولبیا و بامیه رمضان ۹۴,نحوه درست کردن سفره سحری,چیدن سفره سحری,چطور سفره سحری را درست کنم,چینش ویژه سفره سحر
آشنایی با روش تهیه خوراک ماهی سالمون با لیموترش ویژه افطار

یک نت ـ آشپزی رمضان ۹۴,طرز تهیه افطاری رمضان ۹۴,رمضان و افطاری,نحوه درست کردن افطاری,افطاری ویژه,رمضان و تهیه افطاری,برای افطار چی درست کنم,افطاری چی بپزم,طرز تهیه سحری رمضان ۹۴,رمضان و سحری,نحوه درست کردن سحری,سحری ویژه,رمضان و تهیه سحری,برای سحر چی درست کنم,سحری چی بپزم,نحوه درست کردن سفره افطار,چیدن سفره افطار,چطور سفره افطاری را درست کنم,چینش ویژه سفره افطار,شیرینی ویژه رمضان ۹۴,باقلوای رمضان ۹۴,شیرینی رمضان ۹۴,زولبیا و بامیه رمضان ۹۴,نحوه درست کردن سفره سحری,چیدن سفره سحری,چطور سفره سحری را درست کنم,چینش ویژه سفره سحر

 

یک دستور آسان و سریع برای فیله ماهی سالمون پخته شده در فر بر روی برش‌های لیمو و شوید. می‌توانید این غذا را حتی ظرف کمتر از ۳۰ دقیقه تهیه کنید.

آماده‌سازي: 5 دقيقه

مدت انتظار: ‌30 دقيقه

مواد اوليه:

ماهي سالمون (فيله): 450 گرم

عصاره مرغ يا عصاره سبزي‌جات يا آب: نصف فنجان

ليمو حلقه شده: يك عدد

شويد: دو تا سه شاخه

شويد تازه خرد شده: يك قاشق سوپ‌خوري

روغن زيتون: يك قاشق سوپ‌خوري

نمك: به مقدار لازم

فلفل سياه تازه آسياب شده: به مقدار لازم

طرز تهيه:

1- فر را با دماي 350 درجه فارنهايت ( 177 درجه سانتي‌گراد) داغ كنيد.

2- برش‌هاي ليمو و شويد را كف يك ظرف مخصوص فر بزرگ بچينيد.

3- دو طرف ماهي‌هاي سالمون روغن زيتون و نمك و فلفل بماليد. ماهي‌ها را روي برش‌هاي ليمو و شويد بچينيد. روي ماهي شويد خرد شده بپاشيد.

4- عصاره مرغ يا آب را داخل ظرف بريزيد و روي آن را با فايل آلومينيومي بپوشانيد.

5- 25-20 دقيقه در فر بپزيد. زمان پخت به ضخامت ماهي سالمون شما بستگي دارد و زماني كه به راحتي با چنگال كنده شد پخته است.

افزودن دیدگاه جدید

متن ساده

  • تگ‌های HTML مجاز نیستند.
  • خطوط و پاراگراف‌ها بطور خودکار اعمال می‌شوند.
  • نشانی‌های وب و پست الکتونیکی به صورت خودکار به پیوند‌ها تبدیل می‌شوند.
بازگشت بالا