آشنایی با روش تهیه خوراک ماهی سالمون با لیموترش ویژه افطار
یک نت ـ آشپزی رمضان ۹۴,طرز تهیه افطاری رمضان ۹۴,رمضان و افطاری,نحوه درست کردن افطاری,افطاری ویژه,رمضان و تهیه افطاری,برای افطار چی درست کنم,افطاری چی بپزم,طرز تهیه سحری رمضان ۹۴,رمضان و سحری,نحوه درست کردن سحری,سحری ویژه,رمضان و تهیه سحری,برای سحر چی درست کنم,سحری چی بپزم,نحوه درست کردن سفره افطار,چیدن سفره افطار,چطور سفره افطاری را درست کنم,چینش ویژه سفره افطار,شیرینی ویژه رمضان ۹۴,باقلوای رمضان ۹۴,شیرینی رمضان ۹۴,زولبیا و بامیه رمضان ۹۴,نحوه درست کردن سفره سحری,چیدن سفره سحری,چطور سفره سحری را درست کنم,چینش ویژه سفره سحر
یک دستور آسان و سریع برای فیله ماهی سالمون پخته شده در فر بر روی برشهای لیمو و شوید. میتوانید این غذا را حتی ظرف کمتر از ۳۰ دقیقه تهیه کنید.
آمادهسازي: 5 دقيقه
مدت انتظار: 30 دقيقه
مواد اوليه:
ماهي سالمون (فيله): 450 گرم
عصاره مرغ يا عصاره سبزيجات يا آب: نصف فنجان
ليمو حلقه شده: يك عدد
شويد: دو تا سه شاخه
شويد تازه خرد شده: يك قاشق سوپخوري
روغن زيتون: يك قاشق سوپخوري
نمك: به مقدار لازم
فلفل سياه تازه آسياب شده: به مقدار لازم
طرز تهيه:
1- فر را با دماي 350 درجه فارنهايت ( 177 درجه سانتيگراد) داغ كنيد.
2- برشهاي ليمو و شويد را كف يك ظرف مخصوص فر بزرگ بچينيد.
3- دو طرف ماهيهاي سالمون روغن زيتون و نمك و فلفل بماليد. ماهيها را روي برشهاي ليمو و شويد بچينيد. روي ماهي شويد خرد شده بپاشيد.
4- عصاره مرغ يا آب را داخل ظرف بريزيد و روي آن را با فايل آلومينيومي بپوشانيد.
5- 25-20 دقيقه در فر بپزيد. زمان پخت به ضخامت ماهي سالمون شما بستگي دارد و زماني كه به راحتي با چنگال كنده شد پخته است.
افزودن دیدگاه جدید