رفتن به محتوای اصلی

چگونه در ماه رمضان زولبیا و بامیه درست کنیم؟

تاریخ انتشار:
آموزش بامیه, آموزش زولبیا, آموزش زولبیا بامیه ,بامیه درست کردن,زولبیا درست کردن, زولبیا بامیه, دستور زولبیا, دستور زولبیا بامیه رمضان 94 ,روش تهیه زولبیا ,زولبیا ,زولبیا بامیه, زولبیا بامیه خانگی, زولبیا خانگی
چگونه در ماه رمضان زولبیا و بامیه درست کنیم؟

یک نت ـ چگونه در ماه رمضان زولبیا و بامیه درست کنیم؟

با فرا رسیدن ماه مبارک رمضان زولبیا و بامیه که از شیرینی های مخصوص این ماه است پای ثابت سفره های افطار میباشد. در این چگونه طرز پخت این دو شیرینی خوشمزه را برایتان بیان میکنیم.

مواد لازم برای شربت :

شکر ۲فنجان

آب یک فنجان

گلاب ۲ قاشق سوپخوری

زعفران حل شده یک قاشق مرباخوری

آبلیمو یک قاشق مربا خوری

طرز تهیه:

آب و شکر را روی حرارت ملایم قرار می دهیم تا بجوشد.

بعد گلاب و زعفران را اضافه کرده، سپس آبلیمو را می ریزیم.

پس از چند جوش، شربت آماده شده را از روی شعله بر می داریم.

زولبیا

مواد لازم:

۲۰۰ گرم نشاسته

۱۸۰ گرم ماست

۲۰ گرم آرد

یک قاشق سوپخوری زعفران حل شده

یک قاشق چایخوری روغن جامد

یک دوم قاشق چایخوری جوش شیرین

یک قاشق سوپخوری آب یا گلاب

طرز تهیه :

نشاسته و ماست را مخلوط کرده، چند دقیقه ای صبر می کنیم تا نشاسته در ماست خیس خورده و به راحتی حل شود.

آرد را اضافه می کنیم و با همزن خوب به هم می زنیم تا مایع زولبیا صاف و یکدست شود.

روغن جامد را اضافه کرده و در حین هم زدن آب یا گلاب را همراه با زعفران حل شده به مایع اضافه می کنیم. در این مرحله جوش شیرین را هم اضافه می کنیم و مایع را خوب به هم میزنیم.

مایع آماده شده را در قیف مخصوص می ریزیم و روغن را روی حرارت میگذاریم تا کاملا داغ شود.

زولبیا را توسط قیف در روغن کاملا داغ به صورت دایره های بزرگ و کوچک فرم می دهیم و بلافاصله پس از کمی سرخ شدن آنها را پشت و رو می کنیم.

زولبیاها را در شربت قرار می دهیم و پس از۱۵- ۱۰ دقیقه آنها را از شربت خارج کرده و در صافی قرار می دهیم تا شربت اضافه آن خارج شود.

بامیه

مواد لازم

آرد ۲۰۰ گرم

آب ۳۰۰ گرم

تخم مرغ ۳عدد

روغن جامد یک قاشق سوپخوری

شکر نیم کیلو

نمک یک سوم قاشق چایخوری

آب ۱۵۰ گرم

آبلیمو ۲ قاشق سوپخوری

گلاب کمی

طرز تهیه :

آب را جوش آورده و شعله را ملایم کنید.

آرد را به آب اضافه می کنیم و مرتب به هم می زنیم تا خمیر تقریباً سفتی به دست آید.

روغن را به خمیر اضافه کرده و مرتب به هم می زنیم ( در حدود ۳-۲ دقیقه (، به طوری که خمیر به صورت یک تکه درآید.

کمی که خمیر سرد شد، تخم مرغ ها را یکی یکی اضافه می کنیم و خوب خمیر را ورز می دهیم تا خمیر نرم و لطیف شود.

کمی که خمیر سرد شد، تخم مرغ ها را یکی یکی اضافه می کنیم و خوب خمیر را ورز می دهیم تا خمیر نرم و لطیف شود.

خمیر را در قیف با ماسوره کنگره دار متوسط می ریزیم و سپس در روغن مایع سرخ می کنیم.

برای سهولت کار بهتر است روغن را کمی داغ کرده، بامیه ها را به وسیله دست و یا با قیچی مخصوص آشپزخانه در روغن ریخته، بعد آن را روی حرارت مستقیم قرار دهیم تا بامیه ها سرخ شوند.

بامیه ها را در حین سرخ شدن مرتب به هم می زنیم تا به هم نچسبند و یک دست سرخ شوند.

بامیه ها را در همان حال که داغ می باشد، به شربت گرم اضافه می کنیم تا شربت را خوب به خود جذب کنند، در غیر این صورت بامیه ها شربت را جذب نخواهند کرد.

نکات و هشدارها

برای سرخ کردن بامیه و زولبیا از روغن مایع استفاده کنید؛ چون روغن جامد باعث سفت شدن آنهاخواهد شد.

اگر بامیه پس از چند ساعت شربت خود را از دست داد؛ علت آن رقیق بودن شربت می باشد.

افزودن دیدگاه جدید

متن ساده

  • تگ‌های HTML مجاز نیستند.
  • خطوط و پاراگراف‌ها بطور خودکار اعمال می‌شوند.
  • نشانی‌های وب و پست الکتونیکی به صورت خودکار به پیوند‌ها تبدیل می‌شوند.
بازگشت بالا