رفتن به محتوای اصلی

طرز تهیه آش مانتی ویژه افطار

تاریخ انتشار:
یک نت ـ آشپزی رمضان ۹۴,طرز تهیه افطاری رمضان ۹۴,رمضان و افطاری,نحوه درست کردن افطاری,افطاری ویژه,رمضان و تهیه افطاری,برای افطار چی درست کنم,افطاری چی بپزم,طرز تهیه سحری رمضان ۹۴,رمضان و سحری,نحوه درست کردن سحری,سحری ویژه,رمضان و تهیه سحری,برای سحر چی درست کنم,سحری چی بپزم,نحوه درست کردن سفره افطار,چیدن سفره افطار,چطور سفره افطاری را درست کنم,چینش ویژه سفره افطار,شیرینی ویژه رمضان ۹۴,باقلوای رمضان ۹۴,شیرینی رمضان ۹۴,زولبیا و بامیه رمضان ۹۴,نحوه درست کردن سفره سحری,چیدن سفره سحری,چطور سفره سحری را درست کنم,چینش ویژه سفره سحر
طرز تهیه آش مانتی ویژه افطار

یک نت ـ آشپزی رمضان ۹۴,طرز تهیه افطاری رمضان ۹۴,رمضان و افطاری,نحوه درست کردن افطاری,افطاری ویژه,رمضان و تهیه افطاری,برای افطار چی درست کنم,افطاری چی بپزم,طرز تهیه سحری رمضان ۹۴,رمضان و سحری,نحوه درست کردن سحری,سحری ویژه,رمضان و تهیه سحری,برای سحر چی درست کنم,سحری چی بپزم,نحوه درست کردن سفره افطار,چیدن سفره افطار,چطور سفره افطاری را درست کنم,چینش ویژه سفره افطار,شیرینی ویژه رمضان ۹۴,باقلوای رمضان ۹۴,شیرینی رمضان ۹۴,زولبیا و بامیه رمضان ۹۴,نحوه درست کردن سفره سحری,چیدن سفره سحری,چطور سفره سحری را درست کنم,چینش ویژه سفره سحر

 

مواد لازم :برنج      یک پیمانه، معادل 200 گرمبلغور گندم      یک پیمانه، معادل 200 گرم سبزی آش     500 گرم عدس پخته شده     300 گرم آب گوشت یا مرغ     یک لیتر آب      یک لیتر زردچوبه      یک قاشق چای خوریپیاز سرخ شده      سه قاشق غذاخوری

مواد لازم برای تهیه مانتی: آرد     300 گرم نمک     یک دوم قاشق چای خوریتخم مرغ     سه عدد روغن زیتون     3 قاشق غذاخوری گوشت چرخ کرده      200 گرم ادویه جات دلخواه (زردچوبه، کاری، پودرسیر)      از هرکدام یک قاشق چای خوری پیاز رنده شده     یک عدد، متوسط پیاز سرخ شده      دو قاشق غذاخوری

روش تهیه:1. برنج و بلغور را از شب قبل خیس می کنیم و ابتدا برنج را با آب می جوشانیم تا کمی پخته شود. بلغور را اضافه می کنیم، چندجوش که خورد، می پزد. حالا سبزی، آب گوشت وعدس را اضافه کرده، زردچوبه و پیاز سرخ شده را با کمی روغن زیتون گرم می کنیم و داخل آش می ریزیم. نمک و فلفل آش را اندازه کرده و اجازه می دهیم تا کمی بجوشد و جا بیفتد.

2. برای آماده کردن مانتی، تخم مرغ، آرد، نمک و روغن زیتون را با هم ورز می دهیم تا خمیری یکدست حاصل شود. خمیر را به قطر سه میلی متر پهن می کنیم و به شکل مربع های کوچک 3×3 می بریم. گوشت چرخ کرده و پیاز رنده شده، پیاز سرخ شده و ادویه جات را با هم مخلوط می کنیم و به اندازه یک نخود از مایه گوشتی روی خمیرهای بریده شده گذاشته، به شکل مثلث تا می زنیم و به شکل هلالی دور خودش می پیچیم.

3. مانتی های آماده شده را به مدت سه دقیقه داخل حجم زیادی از آب که درحال جوشیدن است، می ریزیم و آبکش می کنیم سپس مانتی ها را داخل آش می ریزیم و اجازه می دهیم طعم مواد به خورد یکدیگر برود. حالا آش حاضر است.

افزودن دیدگاه جدید

متن ساده

  • تگ‌های HTML مجاز نیستند.
  • خطوط و پاراگراف‌ها بطور خودکار اعمال می‌شوند.
  • نشانی‌های وب و پست الکتونیکی به صورت خودکار به پیوند‌ها تبدیل می‌شوند.
بازگشت بالا