طرز تهیه سوپ جو با سس شیر ویژه افطار
یک نت ـ آشپزی رمضان ۹۴,طرز تهیه افطاری رمضان ۹۴,رمضان و افطاری,نحوه درست کردن افطاری,افطاری ویژه,رمضان و تهیه افطاری,برای افطار چی درست کنم,افطاری چی بپزم,طرز تهیه سحری رمضان ۹۴,رمضان و سحری,نحوه درست کردن سحری,سحری ویژه,رمضان و تهیه سحری,برای سحر چی درست کنم,سحری چی بپزم,نحوه درست کردن سفره افطار,چیدن سفره افطار,چطور سفره افطاری را درست کنم,چینش ویژه سفره افطار,شیرینی ویژه رمضان ۹۴,باقلوای رمضان ۹۴,شیرینی رمضان ۹۴,زولبیا و بامیه رمضان ۹۴,نحوه درست کردن سفره سحری,چیدن سفره سحری,چطور سفره سحری را درست کنم,چینش ویژه سفره سحر
زمان آماده سازی: ۵دقیقه
زمان پخت: ۱۵۰دقیقه
مناسب برای: ۶ تا ۸ نفر
مواد لازم:
هویج : ۲ عدد متوسط
جو پرک : یک لیوان
پیاز : یک عدد
مرغ : یک تکه سینه
آرد : ۲ قاشق غذاخوری
کره : ۲ قاشق غذاخوری
شیر : یک لیوان
نمک و فلفل : مقدار لازم
طرز پخت و تهیه:
۱- ابتدا سینه مرغ را به همراه پیاز نمک فلفل و ۴ لیوان آب بپزید.
۲- بعداز پخته شدن مرغ و پیاز را خارج کنید. جو و هویج رنده شده را به آب مرغ اضافه کنید. بعد از جوش آمدن مجدد حرارت را کم کنید.
۳- سینه مرغ پخته شده را ریش ریش و به جوهای در حال پخت اضافه کنید. در این مرحله سوپ به چک مداوم و هم زدن گه گاهی شما احتیاج دارد.
۴- برای تهیه سس ابتدا کره را درون قابلمه بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا کره آب شود.
۵- پس از آب شدن کره کم کم آرد را اضافه کنید و چند دقیقه تفت دهید تا بوی خامی آرد گرفته شود.
۶- شیر را اضافه کنید و خوب به هم بزنید تا مخلوط غلیظ و یکدست شود.
۷- پس از آماده شدن سس آن را به سوپ اضافه کنید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا جا بیفتد.
نکته ۱ : سوپ جویی که به این روش آماده می شود سیرکننده است و پیشنهاد می کنیم در کاسه های کوچک برای مهمانان خود سرو کنید.
نکته ۲ : خوردن این سوپ به دلیل داشتن مواد سرخ شده برای افراد مریض توصیه نمی شود.
افزودن دیدگاه جدید