رفتن به محتوای اصلی

طرز تهیه اسلایس میوه و پسته ویژه رمضان

تاریخ انتشار:
یک نت ـ آشپزی رمضان ۹۴,طرز تهیه افطاری رمضان ۹۴,رمضان و افطاری,نحوه درست کردن افطاری,افطاری ویژه,رمضان و تهیه افطاری,برای افطار چی درست کنم,افطاری چی بپزم,طرز تهیه سحری رمضان ۹۴,رمضان و سحری,نحوه درست کردن سحری,سحری ویژه,رمضان و تهیه سحری,برای سحر چی درست کنم,سحری چی بپزم,نحوه درست کردن سفره افطار,چیدن سفره افطار,چطور سفره افطاری را درست کنم,چینش ویژه سفره افطار,شیرینی ویژه رمضان ۹۴,باقلوای رمضان ۹۴,شیرینی رمضان ۹۴,زولبیا و بامیه رمضان ۹۴,نحوه درست کردن سفره سحری,چیدن سفره سحری,چطور سفره سحری را درست کنم,چینش ویژه سفره سحر
طرز تهیه اسلایس میوه و پسته ویژه رمضان

یک نت ـ آشپزی رمضان ۹۴,طرز تهیه افطاری رمضان ۹۴,رمضان و افطاری,نحوه درست کردن افطاری,افطاری ویژه,رمضان و تهیه افطاری,برای افطار چی درست کنم,افطاری چی بپزم,طرز تهیه سحری رمضان ۹۴,رمضان و سحری,نحوه درست کردن سحری,سحری ویژه,رمضان و تهیه سحری,برای سحر چی درست کنم,سحری چی بپزم,نحوه درست کردن سفره افطار,چیدن سفره افطار,چطور سفره افطاری را درست کنم,چینش ویژه سفره افطار,شیرینی ویژه رمضان ۹۴,باقلوای رمضان ۹۴,شیرینی رمضان ۹۴,زولبیا و بامیه رمضان ۹۴,نحوه درست کردن سفره سحری,چیدن سفره سحری,چطور سفره سحری را درست کنم,چینش ویژه سفره سحر

 

زمان آماده سازی: ۲۰دقیقه

زمان پخت: ۳۰دقیقه

مناسب برای: ۵ نفر

مواد لازم:

شیر عسلی : ۱۰۰ میلی لیتر

کره : ۶۵ گرم

بیسکویت خرد شده : ۷۵ گرم

کشمش :۵۰ گرم

قیسی :۵۰ گرم

پوست پرتقال شکری شده :۵۰ گرم

گیلاس شکری شده :۵۰ گرم

پسته خرد شده :۵۰ گرم

پودر نارگیل : ۳۵ گرم

شکلات برای تزیین :۱۰۰ گرم

پسته برای تزیین :۵۰ گرم

طرز پخت و تهیه:

شکر وکره را خوب باهم مخلوط و سپس آرد را اضافه کنید. بعد تخم مرغ (کامل )را به آن اضافه و خوب مخلوط کنید.

مواد آماده شده را در قالب ۲۰*۳۰ بریزید و به مدت ۲۵ دقیقه داخل فر طبقه وسط با دمای ۱۷۵ درجه سانتی گراد پخت کنید و بعد از فر خارج کنید و بگذارید سرد شود. (حتما داخل قالب کاغذ مومی انداخته شود).

طرز تهیه مواد رویه اسلایس میوه و پسته:

کره ۶۰ گرمی شیرعسل و عسل را با هم مخلوط کنید و روی حرارت ملایم بگذارید تا چند جوش بخورد (حدود ۱۰ دقیقه).  خامه را به آن اضافه کنید و از روی حرارت بردارید.

مواد پایه شیرینی که داخل قالب است و سرد شده را در اختیار دارید حالا پسته خرد شده را روی این خمیر پخته شده بریزید و مواد رویه را که هنوز گرم است روی آن بریزید.

مجددا شیرینی را با همان قالب داخل فر بگذارید و به مدت ۱۵ تا ۲۰ دقیقه با دمای ۱۷۵ درجه سانتی گراد در طبقه بالای فر اجازه پخت نهایی به شیرینی دهید. شیرینی آماده و پس از سرد شدن قابل سرو است.

افزودن دیدگاه جدید

متن ساده

  • تگ‌های HTML مجاز نیستند.
  • خطوط و پاراگراف‌ها بطور خودکار اعمال می‌شوند.
  • نشانی‌های وب و پست الکتونیکی به صورت خودکار به پیوند‌ها تبدیل می‌شوند.
بازگشت بالا