رفتن به محتوای اصلی

طرز تهیه باقلوای یزدی برای ماه رمضان

تاریخ انتشار:
یک نت ـ آشپزی رمضان ۹۴,طرز تهیه افطاری رمضان ۹۴,رمضان و افطاری,نحوه درست کردن افطاری,افطاری ویژه,رمضان و تهیه افطاری,برای افطار چی درست کنم,افطاری چی بپزم,طرز تهیه سحری رمضان ۹۴,رمضان و سحری,نحوه درست کردن سحری,سحری ویژه,رمضان و تهیه سحری,برای سحر چی درست کنم,سحری چی بپزم,نحوه درست کردن سفره افطار,چیدن سفره افطار,چطور سفره افطاری را درست کنم,چینش ویژه سفره افطار,شیرینی ویژه رمضان ۹۴,باقلوای رمضان ۹۴,شیرینی رمضان ۹۴,زولبیا و بامیه رمضان ۹۴,نحوه درست کردن سفره سحری,چیدن سفره سحری,چطور سفره سحری را درست کنم,چینش ویژه سفره سحر
طرز تهیه باقلوای یزدی برای ماه رمضان

یک نت ـ آشپزی رمضان ۹۴,طرز تهیه افطاری رمضان ۹۴,رمضان و افطاری,نحوه درست کردن افطاری,افطاری ویژه,رمضان و تهیه افطاری,برای افطار چی درست کنم,افطاری چی بپزم,طرز تهیه سحری رمضان ۹۴,رمضان و سحری,نحوه درست کردن سحری,سحری ویژه,رمضان و تهیه سحری,برای سحر چی درست کنم,سحری چی بپزم,نحوه درست کردن سفره افطار,چیدن سفره افطار,چطور سفره افطاری را درست کنم,چینش ویژه سفره افطار,شیرینی ویژه رمضان ۹۴,باقلوای رمضان ۹۴,شیرینی رمضان ۹۴,زولبیا و بامیه رمضان ۹۴,نحوه درست کردن سفره سحری,چیدن سفره سحری,چطور سفره سحری را درست کنم,چینش ویژه سفره سحر

 

زمان آماده سازی:  ۹۰دقیقهزمان پخت: ۱۵دقیقه

مواد لازم:

مواد لازم مرحله اول : مایه داخل باقلوا

پودر پسته یا بادام :۳۰۰ گرم

پودر قند :۱۵۰ گرم

هل : نصف قاشق غذاخوری

مواد لازم  مرحله دوم :  شربت باقلوا

شکر : نیم کیلو

آب : دولیوان

گلاب : نصف لیوان

مواد لازم مرحله سوم ( لواش باقلوا) :

روغن مایع : ۳ قاشق سوپخوری

بکینگ پودر : نصف قاشق مرباخوری

شیر : یک استکان

کره : ۱۰۰گرم

نمک : به مقدار لازم

گلاب : به مقدار لازم

آرد سفید : به مقدار کافی

 

طرز پخت و تهیه:

مرحله اول (: مایه داخل باقلوا):

پودر بادام یا پسته را با پودر قند و هل خوب مخلوط کنید و آن را نگه دارید.

مرحله دوم (  شربت باقلوا) :

۱- شکر را با آب مخلوط کنید و روی آتش بگذارید. زمانی که جوش آمد و کمی غلیظ شد.

۲- گلاب را اضافه کنید و پس از چند جوش شربت را از روی اجاق بردارید. از صافی رد کنید و نگه دارید تا در زمان لازم از آن استفاده کنید.

مرحله سوم ( لواش باقلوا) :

۱- بیکینگ پودر و نمک را در شیر حل کنید.

۲- روغن و زرده های تخم مرغ را مخلوط کنید.

۳- شیر را به آن اضافه و خوب مخلوط کنید.

۴- آرد را الک کنید و کم کم به مایع موجود اضافه کنید تا جایی که خمیرحاصله به دست نچسبد. خمیر را در کیسه نایلونی گذاشته و بگذارید یک الی ۲ ساعت بماند.

مرحله چهارم : آماده سازی باقلوا

۱- از خمیر گلوله ای به اندازه یک نارنگی بردارید به وسیله وردنه آن را کاملا نازک کنید.

۲- جعبه ای فلزی (یا ظرفی که قابل استفاده در فر باشد ) را انتخاب کنید و خمیر را کف آن پهن کنید.

۳- لواش دوم را به همین ترتیب پهن کنید و روی لایه اول لواش قرار دهید سپس مایع میان باقلوا که محتوی بادام یا پسته است را روی ۲ لایه خمیر پهن کنید و با دست کاملاً فشار دهید. سپس با دست کمی گلاب را روی لایه های مواد بپاشید.

۴- مجددا یک لواش دیگر را باز کنید با وردنه خوب نازک کنید و روی مواد قرار دهید. سپس کناره های اضافی خمیرهای لواش را با کارد جدا کنید و کل مواد را به صورت لوزی یا مربع برش دهید.

۵- کره را داغ کنید و روی شیرینی بریزید.

۶- پس از آنکه کره کاملاً جذب شیرینی شد جعبه باقلوا را در قسمت پایینی فری که قبلا با حرارت ۳۵۰ درجه به مدت ۲۰ دقیقه گرم شده قرار دهید و سپس۱۰ الی ۱۵ دقیقه شیرینی را در پنجره بالایی قرار دهید تا روی باقلوا طلایی رنگ شود.

۷- پس از خارج کردن باقلوا از فر شربت تهیه شده را کم کم روی آن بریزید تا کاملاً جذب شیرینی شود. بگذارید شیرینی سرد شود.

۸- در صورت تمایل می توانید مجددا کمی شربت به تدریج روی باقلواها بریزید.

افزودن دیدگاه جدید

متن ساده

  • تگ‌های HTML مجاز نیستند.
  • خطوط و پاراگراف‌ها بطور خودکار اعمال می‌شوند.
  • نشانی‌های وب و پست الکتونیکی به صورت خودکار به پیوند‌ها تبدیل می‌شوند.
بازگشت بالا