طرز تهیه باقلوای یزدی برای ماه رمضان
یک نت ـ آشپزی رمضان ۹۴,طرز تهیه افطاری رمضان ۹۴,رمضان و افطاری,نحوه درست کردن افطاری,افطاری ویژه,رمضان و تهیه افطاری,برای افطار چی درست کنم,افطاری چی بپزم,طرز تهیه سحری رمضان ۹۴,رمضان و سحری,نحوه درست کردن سحری,سحری ویژه,رمضان و تهیه سحری,برای سحر چی درست کنم,سحری چی بپزم,نحوه درست کردن سفره افطار,چیدن سفره افطار,چطور سفره افطاری را درست کنم,چینش ویژه سفره افطار,شیرینی ویژه رمضان ۹۴,باقلوای رمضان ۹۴,شیرینی رمضان ۹۴,زولبیا و بامیه رمضان ۹۴,نحوه درست کردن سفره سحری,چیدن سفره سحری,چطور سفره سحری را درست کنم,چینش ویژه سفره سحر
زمان آماده سازی: ۹۰دقیقهزمان پخت: ۱۵دقیقه
مواد لازم:
مواد لازم مرحله اول : مایه داخل باقلوا
پودر پسته یا بادام :۳۰۰ گرم
پودر قند :۱۵۰ گرم
هل : نصف قاشق غذاخوری
مواد لازم مرحله دوم : شربت باقلوا
شکر : نیم کیلو
آب : دولیوان
گلاب : نصف لیوان
مواد لازم مرحله سوم ( لواش باقلوا) :
روغن مایع : ۳ قاشق سوپخوری
بکینگ پودر : نصف قاشق مرباخوری
شیر : یک استکان
کره : ۱۰۰گرم
نمک : به مقدار لازم
گلاب : به مقدار لازم
آرد سفید : به مقدار کافی
طرز پخت و تهیه:
مرحله اول (: مایه داخل باقلوا):
پودر بادام یا پسته را با پودر قند و هل خوب مخلوط کنید و آن را نگه دارید.
مرحله دوم ( شربت باقلوا) :
۱- شکر را با آب مخلوط کنید و روی آتش بگذارید. زمانی که جوش آمد و کمی غلیظ شد.
۲- گلاب را اضافه کنید و پس از چند جوش شربت را از روی اجاق بردارید. از صافی رد کنید و نگه دارید تا در زمان لازم از آن استفاده کنید.
مرحله سوم ( لواش باقلوا) :
۱- بیکینگ پودر و نمک را در شیر حل کنید.
۲- روغن و زرده های تخم مرغ را مخلوط کنید.
۳- شیر را به آن اضافه و خوب مخلوط کنید.
۴- آرد را الک کنید و کم کم به مایع موجود اضافه کنید تا جایی که خمیرحاصله به دست نچسبد. خمیر را در کیسه نایلونی گذاشته و بگذارید یک الی ۲ ساعت بماند.
مرحله چهارم : آماده سازی باقلوا
۱- از خمیر گلوله ای به اندازه یک نارنگی بردارید به وسیله وردنه آن را کاملا نازک کنید.
۲- جعبه ای فلزی (یا ظرفی که قابل استفاده در فر باشد ) را انتخاب کنید و خمیر را کف آن پهن کنید.
۳- لواش دوم را به همین ترتیب پهن کنید و روی لایه اول لواش قرار دهید سپس مایع میان باقلوا که محتوی بادام یا پسته است را روی ۲ لایه خمیر پهن کنید و با دست کاملاً فشار دهید. سپس با دست کمی گلاب را روی لایه های مواد بپاشید.
۴- مجددا یک لواش دیگر را باز کنید با وردنه خوب نازک کنید و روی مواد قرار دهید. سپس کناره های اضافی خمیرهای لواش را با کارد جدا کنید و کل مواد را به صورت لوزی یا مربع برش دهید.
۵- کره را داغ کنید و روی شیرینی بریزید.
۶- پس از آنکه کره کاملاً جذب شیرینی شد جعبه باقلوا را در قسمت پایینی فری که قبلا با حرارت ۳۵۰ درجه به مدت ۲۰ دقیقه گرم شده قرار دهید و سپس۱۰ الی ۱۵ دقیقه شیرینی را در پنجره بالایی قرار دهید تا روی باقلوا طلایی رنگ شود.
۷- پس از خارج کردن باقلوا از فر شربت تهیه شده را کم کم روی آن بریزید تا کاملاً جذب شیرینی شود. بگذارید شیرینی سرد شود.
۸- در صورت تمایل می توانید مجددا کمی شربت به تدریج روی باقلواها بریزید.
افزودن دیدگاه جدید