روش پخت لازانیا لقمه ای با مرغ ویژه افطار
یک نت ـ آشپزی رمضان ۹۴,طرز تهیه افطاری رمضان ۹۴,رمضان و افطاری,نحوه درست کردن افطاری,افطاری ویژه,رمضان و تهیه افطاری,برای افطار چی درست کنم,افطاری چی بپزم,طرز تهیه سحری رمضان ۹۴,رمضان و سحری,نحوه درست کردن سحری,سحری ویژه,رمضان و تهیه سحری,برای سحر چی درست کنم,سحری چی بپزم,نحوه درست کردن سفره افطار,چیدن سفره افطار,چطور سفره افطاری را درست کنم,چینش ویژه سفره افطار,شیرینی ویژه رمضان ۹۴,باقلوای رمضان ۹۴,شیرینی رمضان ۹۴,زولبیا و بامیه رمضان ۹۴,نحوه درست کردن سفره سحری,چیدن سفره سحری,چطور سفره سحری را درست کنم,چینش ویژه سفره سحر
مواد اولیه:
لازانیا یک بستهفیله مرغ قطعهقطعه شده ۱۰ عددفلفل دلمهای خلالی شده یک عددقارچ خردشده پنج عددپیاز سرخشده یک پیمانهزعفران، نمک و ادویه به میزان لازمپنیر پیتزا به میزان لازممواد لازم برای سس لازانیا:کره ۵۰ گرمآرد سفید دو قاشق غذاخوریشیر یک پیمانه
طرز تهیه: اول کره را در تابه روی حرارت گذاشته سپس آرد را با آن مخلوط کنید و بعد شیر را ریخته و وقتی غلیظ شد از روی حرارت برداشته و روی ظرف لازانیا بریزید.* بعد فیله مرغ را با پیاز، زعفران، نمک، ادویه، قارچ و فلفل دلمهای به همراه یک لیوان آب بپزید و کنار بگذارید تا آب نداشته باشد.* سپس لازانیا را پخته و آبکش کرده و هر کدام را جداگانه روی پارچهای پهن کنید.* حالا فیله مرغ قطعه قطعه شده را با مواد قارچ و فلفل روی برگه گذاشته مثل دلمه پیچیده و یک خلال دندان فرو کرده تا باز نشود.* سپس در یک ظرف پیرکس چیده، فر را با حرارت ۱۸۰ درجه سانتیگراد روشن کرده سس مخصوص لازانیا را درست کرده و روی آن ریخته و میل کنید. در صورت تمایل یک پیمانه پنیرپیتزا را روی مواد ریخته سپس آن را داخل فر بگذارید تا طلایی شود.
افزودن دیدگاه جدید