طرز تهیه کیک قهوه جادویی ویژه افطار
یک نت ـ آشپزی رمضان 94,طرز تهیه افطاری رمضان 94,رمضان و افطاری,نحوه درست کردن افطاری,افطاری ویژه,رمضان و تهیه افطاری,برای افطار چی درست کنم,افطاری چی بپزم,طرز تهیه سحری رمضان 94,رمضان و سحری,نحوه درست کردن سحری,سحری ویژه,رمضان و تهیه سحری,برای سحر چی درست کنم,سحری چی بپزم,نحوه درست کردن سفره افطار,چیدن سفره افطار,چطور سفره افطاری را درست کنم,چینش ویژه سفره افطار,شیرینی ویژه رمضان 94,باقلوای رمضان 94,شیرینی رمضان 94,زولبیا و بامیه رمضان 94،نحوه درست کردن سفره سحری,چیدن سفره سحری,چطور سفره سحری را درست کنم,چینش ویژه سفره سحر
مواد لازم:
آرد =یک پیمانه + سه چهارم پیمانهشکر=۲ پیمانهپودر کاکائو خالص =سه چهارم پیمانهجوش شیرین =۲ قاشق چای خوریبیکینگ پودر = ۱ قاشق چای خورینمک=۱ قاشق چای خوریتخم مرغ = ۲ عددقهوه دم کرده غلیظ و پررنگ=۱ پیمانهشیر بدون چربی ۱ پیمانهروغن نباتی= نصف پیمانهوانیل =۱ قاشق چای خوری
روش تهیه:
* دمای فر را روی ۱۷۵ درجه سانتیگراد (۳۵۰ درجه فارنهایت) تنظیم نمایید. قالب یا ماهیتابه ای را که برای پخت کیک در نظر گرفتهاید، ابتدا چرب کنید و سپس با آرد بپوشانید.* آرد، شکر، کاکائو، بیکینگ پودر، جوش شیرین و نمک را با هم مخلوط نمایید. سپس میان آنها، حفره ای ایجاد کنید.* تخم مرغ، قهوه، شیر بدون چربی، روغن و وانیل را داخل آن بریزید. سپس همزن برقی را روی سرعت متوسط تنظیم نمایید و مواد را به مدت ۲ دقیقه با آن، به هم بزنید. وقتی خمیر یکدست شد، آن را داخل ماهیتابه یا قالب، بریزید.* خمیر کیک را مدت ۳۰ الی ۴۰ دقیقه داخل فر قرار دهید. برای اطمینان از پایان زمان پخت، چنگال را داخل کیک فرو کنید، اگر محتویات خمیری کیک، به آن نچسبد میتوانید از پخت کیک مطمئن شوید.* آن را از فر خارج نمایید و ۱۰ دقیقه منتظر بمانید تا سرد شود. سپس کیک را از قالب خارج نمایید تا کاملاً خنک شود. آن را به دلخواه تزئین نمایید و همراه خانواده میل بفرمایید.
افزودن دیدگاه جدید