طرز تهیه میگو پلو مجلسی

تهیه میگو پلو مجلسی میگو پلو مجلسی,پخت میگو پلو مجلسی,درست کردن میگو پلو مجلسی,نحوه پخت میگو پلو,طرز تهیه میگو پلو,آموزش آشپزی,سایت آشپزی,نحوه پخت میگو پلو مجلسی,طرز تهیه کته,نحوه پخت کته در پلوپز,پخت انواع پلوهای مجلس
پلو

یک نت ـ طرز تهیه میگو پلو مجلسی

زمان آماده سازی : 35 الی 40 دقیقه

مواد لازم برای 3 نفر :
 برنج      2 و یک چهارم پیمانه پلوپز
 آب برای کته     3 و یک چهارم پیمانه پلوپز
میگوی پاک شده     300 الی 350 گرم
 زرشک قرمز     3 قاشق غذا خوری
خلال بادام     3 قاشق غذا خوری
جعفری یا گشنیز خرد شده     3 قاشق غذا خوری
هویج خلال شده     3 الی 4 قاشق غذا خوری
روغن     به میزان لازم
زعفران دم کرده     2 فاشق غذا خوری
نمک     به میزان لازم
شکر     2 الی3 قاشق مربا خوری
پیاز داغ طلایی     2 قاشق غذا خوری
پیاز     1 عدد

طرز تهیه :
برنج را شسته و نمک بریزید بعد از دو سه ساعت روی شعله گذاشته و دو الی سه قاشق روغن زیتون در آن بریزید و یکی دو بار به آرامی هم بزنید تا آب آن تبخیر شود بعد در قابلمه روغن ریخته و از نان یا سیب زمینی برای ته دیگ استفاده کنید و برنج را روی آن ریخته و دور برنج را جمع کنید تا به قابلمه نچسبد و با استفاده از شعله پخش کن و حرارت کم برنج را دم بیندازید .

خلال بادام و زعفران دم کرده را با هم مخلوط کنید و روی حرارت غیر مستقیم (کتری ، بخاری ، سماور ) گذاشته تا خوشرنگ و نرم شود .

از طرفی دیگر دو لیوان آّب در قابلمه ریخته روی گاز گذاشته و میگو را در آن بریزید و نمک و زردچوبه و فلفل و یک عدد پیاز هم اضافه کنید و پس از 5 دقیقه جوشیدن روی صافی ریخته و کنار بگذارید .

هویج های خلال شده را هم با مقدار کمی آب  بپزید و در آخر یک قاشق شکر و کمی هم روغن اضافه کنید .

زرشک را هم خوب شسته و با اضافه کردن شکر و روغن کمی تفت دهید و شعله را خاموش کنید زرشک نباید زیاد تفت داده شود چون هم خشک و هم رنگش سیاه میشود .

جعفری را هم خرد کرده و تمامی مواد را به همراه پیاز داغ طلایی مخلوط کنید .
برنج که دم کشید مواد آماده شده را لا به لای برنج یا روی برنج تزئین کنید .

امتیاز: 
هنوز رایی ثبت نشده