رفتن به محتوای اصلی

طرز تهیه کیک شکلاتی کلاسیک

تاریخ انتشار:
طرز تهیه کیک شکلاتی کلاسیک پخت کیک شکلاتی کلاسیک,مواد لازم برای کیک شکلاتی کلاسیک,آموزش آشپزی,سایت آشپزی,نکاتی برای پخت کیک شکلاتی کلاسیک,نحوه درست کردن کیک شکلاتی کلاسیک,طرز تهیه کیک شکلاتی,پخت انواع کیک
طرز تهیه کیک شکلاتی کلاسیک

یک نت ـ طرز تهیه کیک شکلاتی کلاسیک

تعداد: 12 نفر

مواد لازم : کره     ¾ پیمانه تخم مرغ    سه عددآرد کامل (سفید)     دو پیمانه پودر کاکائو (شیرین نشده)     ¾ پیمانهجوش شیرین    یک قاشق چایخوریبکینگ پودر    ¾ قاشق چایخورینمک    نصف قاشق چایخوریشکر    دو پیمانهوانیل    دو قاشق چایخوریشیر    یک و نیم پیمانه

طرز تهیه :1. تخم مرغ و کره را نیم ساعت در دمای اتاق قرار دهید. در همین زمان، کف قالب کیک را با روغن و قلم مو چرب کنید. کف قالب یک ورق روغنی قرار دهید. آن را چرب کنید و کمی آرد بپاشید. قالب را کنار بگذارید. در یک کاسه متوسط، آرد، بیکینگ پودر، جوش شیرین، پودر کاکائو و نمک را با هم مخلوط کنید و کنار بگذارید.

2. فر را با دمای 350 درجه فارنهایت گرم کنید. در یک کاسه بزرگ، کره را با هم زن برقی حدود 30 ثانیه از درجه متوسط تا سریع هم بزنید. آرام آرام شکر را اضافه کنید و با سرعت کم هم بزنید تا کاملا با کره حل شود. کناره های ضرف را تمیز کنید و دو دقیقه دیگر هم بزنید. تخم مرغ ها را دانه به دانه اضافه کنید و خوب هم بزنید. سپس وانیل را اضافه کنید. مرحله به مرحله و یک در میان مخلوط آرد و شیر را اضافه کنید و خوب هم بزنید تا مواد یکدست و نرم شوند. 20 ثانیه از سرعت متوسط تا زیاد آن را دوباره هم بزنید. مواد را داخل قالب آماده شده بریزید و سطح آن را صاف کنید.

3. کیک را به مدت 35 تا 40 دقیقه برای قالبی به عمق 20 سانتی متر، 35 دقیقه برای قالبی به عمق 23 سانتی متر و 45 تا 50 دقیقه برای قالبی به عمق 25 سانتی متر بپزید. یا می توانید برای اطمینان از پخت کیک یک قاشق چوبی وسط کیک فرو کنید و اگر خمیر به آن نچسبید، یعنی پخته است. 

افزودن دیدگاه جدید

متن ساده

  • تگ‌های HTML مجاز نیستند.
  • خطوط و پاراگراف‌ها بطور خودکار اعمال می‌شوند.
  • نشانی‌های وب و پست الکتونیکی به صورت خودکار به پیوند‌ها تبدیل می‌شوند.
بازگشت بالا