رفتن به محتوای اصلی

طرز تهیه خورش قارچ و تخم مرغ

تاریخ انتشار:
یک نت ـ 
 طرز تهیه خورش قارچ و تخم مرغ

یک نت ـ

 

مواد لازم برای چهار نفر:

فلفل دلمه‌ای و پیاز خلال‌شده از هر کدام یک عدد قارچ حلقه شده 20 عدد آبلیمو 1/4 پیمانه تخم مرغ یک عددرب گوجه فرنگییک قاشق غذاخوریعصاره مرغیک عددآبیک و نیم پیمانهروغنبه میزان لازم

طرز تهیه:قارچ ‌ها را در تابه ریخته و آبلیمو را اضافه کنید. در تابه را ببندید تا آب میان بافتی قارچ خارج و خشک شود. سپس مقدار کمی روغن اضافه کنید تا قارچ تفت بخورد.

در تابه ای دیگر فلفل دلمه ای را با مقداری روغن تفت دهید تا کمی نرم شود. سپس پیاز را اضافه کرده و بگذارید با هم تفت بخورد. رب، آب و عصاره مرغ را افزوده تا جوش بیاید. در این زمان قارچ را اضافه کنید و با در بسته 30 دقیقه بگذارید تا جا بیفتد و بعد تخم‌مرغ را اضافه کرده و مرتب هم بزنید تا تخم‌مرغ در یک جا سفت نشود و بعد از سه دقیقه خورش آماده سرو است. این غذا را می‌توان با برنج و نان سرو کرد.

 

منبع : ashpazi.blog.ir

موضوع

افزودن دیدگاه جدید

متن ساده

  • تگ‌های HTML مجاز نیستند.
  • خطوط و پاراگراف‌ها بطور خودکار اعمال می‌شوند.
  • نشانی‌های وب و پست الکتونیکی به صورت خودکار به پیوند‌ها تبدیل می‌شوند.
بازگشت بالا