آموزش درست کردن کباب خوش طعم
یک نت ـ
درست کردن کباب کوبیده فوت و فن ساده ای دارد. در این مقاله فوت و فن درست کردن یک کباب رستورانی را به شما آموزش می دهیم.
1_ برای یک کباب کوبیده خوش طعم دوسوم گوشت دندهی گوسفندی و یک سوم گوساله استفاده کنید.
2_ به ازای یک کیلو گوشت سیصدگرم پیاز که حدودأ سهتا پیاز متوسط میشه رو ریز رنده کنید و آبشو بگیرید چون آب پیاز باعث شیرین شدن کباب میشه.
3_ حسابی ورز بدید و سه ساعت قبل از به سیخ کشیدن بگذارید تو یخچال.
4_ حتما حداقل سه بار گوشت باید چرخ بشه.
5_ اگر سیخهایتان نو هستند یکبار خالی بگذارید روی آتش.
6_ برای سیخ کشیدن کباب کنار دستتان کاسهی آب بگذارید و سیخهایتان هم خیس و سرد باشه اینکار کمک میکنه که کباب به سیخ بچسبه.
7_ به گوشت فقط نمک و کمی فلفل که بوی زخم گوشتو بگیره و کمی زعفران بزنید ، از ریختن پودر سوخاری ، آرد و زرد چوبه جدأ خودداری کنید.
8_ جوش شیرین هم نزنید چون باعث تلخی کباب میشه ، تخم مرغ هم نزنید چون باعث سوختن سریع روی کباب میشه.
9_ به اندازهی یک پرتغال گوشت بردارید و به سیخ بکشید ابتدا و انتهای سیخ رو خوب بچسبانید.
گردآوری : گروه سبک زندگی سیمرغseemorgh.com/lifestyleمنبع : مجله دلگرم
دیدگاهها
سلام.اگه راست میگی و خودتون بلدید این هفته تو کهک بزن تو سیخ.
افزودن دیدگاه جدید