رفتن به محتوای اصلی

آموزش تهیه شیرینی کره ای قرمز برای عید نوروز

تاریخ انتشار:
یک نت ـ  طرز تهیه شیرینی کره ای قرمز عید نوروز
آموزش تهیه شیرینی کره ای قرمز برای عید نوروز

یک نت ـ  طرز تهیه شیرینی کره ای قرمز عید نوروز

تعداد: ۲۴ عددزمان تهیه: ۳۰ دقیقهزمان پخت: ۲۰ دقیقه

مواد لازم :

 آرد کامل ۱و ¼  پیمانه شکر ۱/۳ پیمانهپودر کاکائو دو قاشق غذاخورینمک¼ قاشق چایخوریکرهنصف پیمانهرنگ غذای قرمزیک قاشق غذاخوریشکلات سفید خرد شده۸۵ گرمشورتنینگیک و نیم قاشق چایخوریپسته خرد شدهبرای تزیین

 

طرز تهیه :

فر را با دمای ۳۲۵ درجه فارنهایت گرم کنید.

در مخلوط کن آرد، شکر، پودر کاکائو و نمک را با یکدیگر مخلوط کنید. کره و رنگ قرمز را اضافه کنید و هم بزنید. آنها را طوری هم بزنید تا خرد و ریز شوند و به تدریج به شکل یک توپ در وسط مخلوط کن جمع شوند.

روی سطح صاف آردپاشی شده، خمیر را حسابی ورز دهید تا کاملا نرم شود. سپس آن را در دست گلوله کنید و آن را به ضخامت یک سانتی‌متر باز کنید. با قالب، آنها را به دایره های کوچک برش دهید. آنها را با فاصله از هم درون سینی فر بچینید و به مدت ۲۰ تا ۲۵ دقیقه در فر بپزید تا کاملا طلایی شوند.

در یک قابلمه کوچک، شکلات سفید آب شده و شورتنینگ را روی حرارت ملایم آب کنید. آنها را دایم هم بزنید. نیمی از کلوچه های پخته شده را درون مخلوط شکلات قرار دهید. روی آنها پسته خرد شده بپاشید و سرو کنید.

 

منبع : yasgroup.ir

افزودن دیدگاه جدید

متن ساده

  • تگ‌های HTML مجاز نیستند.
  • خطوط و پاراگراف‌ها بطور خودکار اعمال می‌شوند.
  • نشانی‌های وب و پست الکتونیکی به صورت خودکار به پیوند‌ها تبدیل می‌شوند.
بازگشت بالا