رفتن به محتوای اصلی

طرز تهیه شیرینی آردی برای نوروز 95

تاریخ انتشار:
نوروز 95,طرز تهیه شیرینی آردی, شیرینی آردی برای نوروز 95, طرز تهیه شیرینی های نوروزی, مواد لازم برای شیرینی آردی, شیرینی آردی, شیرینی آردی مخصوص نوروز, درست کردن شیرینی های نوروزی, آموزش شیرینی پزی, سایت آشپزی
طرز تهیه شیرینی آردی برای نوروز 95

یک نت ـ طرز تهیه شیرینی آردی برای نوروز 95

یکی دیگر از شیرینی های سنتی که به شیرینی آردی معروف است و معمولاً برای نوروز تهیه می شود را در ادامه مطلب مشاهده خواهید کرد.

برای نوروز و سال جدید این شیرینی خوش طعم را درست و از خوردن آن لذت ببرید.

مواد لازم : کره      100 گرم روغن جامد      100 گرم پودر شکر      75 گرم آرد ذرت      65 گرمآرد سفید قنادی     200 گرمبیکینگ پودر     1/8 قاشق چایخوریوانیل     1/8 قاشق چایخوریپودر هل     1/2 قاشق چایخوری

طرز تهیه :

آرد، آرد ذرت و بیکینگ پودر را مخلوط کرده و الک کنید.

در ظرف دیگر کره و روغن را با همزن خوب بزنید تا سفید و روشن شود.

پودر قند را اضافه کنید و 4 تا 5 دقیقه هم بزنید تا کرمی و روشن شود. بعد وانیل و پودر هل را اضافه کرده کمی هم بزنید تا با هم مخلوط شوند.

سپس ترکیب آرد را به آن اضافه کرده و با هم مخلوط کنید.

خمیر را جمع کنید و به مدت 20 دقیقه در یخچال بگذارید تا استراحت کند.

سپس از یخچال بیرون آورده و قالب بزنید.

و با فاصله 2 سانت از هم در سینی فر بچینید.

به مدت 20 دقیقه در فری که از قبل با حرارت 170 درجه سانتیگراد گرم شده، بگذارید.

دیدگاه‌ها

نسرین 1393/12/17 - 16:33

لطفا به جای گرم به پیمانه و به فاشق بن.یسید

افزودن دیدگاه جدید

متن ساده

  • تگ‌های HTML مجاز نیستند.
  • خطوط و پاراگراف‌ها بطور خودکار اعمال می‌شوند.
  • نشانی‌های وب و پست الکتونیکی به صورت خودکار به پیوند‌ها تبدیل می‌شوند.
بازگشت بالا