رفتن به محتوای اصلی

طرز تهیه شیرینی های قلبی برای روز عشق

تاریخ انتشار:
شیرینی مخصوص روز عشق طرز تهیه شیرینی قلبی شکل,نحوه پخت شیرینی روز عشق,طرز تهیه شیرینی مخصوص روز عشق,مواد لازم برای شیرینی قلبی شکل,نحوه پخت انواع شیرینی,آموزش شیرینی پزی,سایت آشپزی,طرز تهیه بیسکویت های روز عشق
طرز تهیه شیرینی های قلبی برای روز عشق

یک نت ـ طرز تهیه شیرینی های قلبی برای روز عشق

این بیسکویتها با سه طعم متفاوت وانیلی؛ کاکائویی و طعم گلاب و یه گزینه مناسب برای هدیه دادن به کسانی که دوست شان دارید، هستند.

مواد لازم : کره     125 گرم خاکه قند      85 گرمتخم مرغ     1 عددآرد     300 گرم حدود 2 پیمانهوانیل     1/2 ق چگلاب     1/2 ق چپودر کاکائو     2 ق غرنگ قرمز     به مقدار لازم

 

قالب قلبی شکل ؛ دو عدد سایزهای 7 و 3 سانتیمتری

طرز تهیه :کره نرم را به همراه خاکه قند با کمک همزن بزنید تا مخلوط پوک و کمرنگی شود و بعد تخم مرغ را اضافه کنید و مخلوط درست شده را سه قسمت کنید و در سه کاسه جداگانه بریزید.به یکی از کاسه ها وانیل بزنید و به یکی رنگ قرمز و گلاب و خوب مخلوط کنید و آخری را ساده نگهدارید که بعدا به آن آرد به همراه کاکائو بزنید.

آرد را سه قسمت کرده و در سه ظرف جدا بریزید و برای آرد کاکائویی دو ق غ از آرد بردارید و به جای آن پودرکاکائو بزنید و الک کنید.آردها را جداگانه به مایه های وانیل و گلاب اضافه کنید و به آخری هم آرد کاکائویی بزنید تا سه خمیر با سه رنگ متفاوت داشته باشید صورتی ، سفید و کاکائویی .

می توانید داخل کاسه همزن و با سر پدال اینکار را انجام بدهید و هربار کاسه را بشویید و مجددا با خمیر بعدی کار کنید یا اگر Flat-bladed دارید وسیله مخصوص مخلوط کردن خمیر تارت و پای؛ با آن مواد را مخلوط کنید.مقدار آرد بسته به فصل سال و مقدار رطوبت ممکن است کم و زیاد شود پس یک باره همه آرد را نریزید که خمیر خشک شود.این خمیر نیاز به استراحت ندارد و می توانید بین دو کاغذ روغنی یا کاغذ و سلفون آن را باز کنید و قالب بزنید.فر را با دمای 180 درجه سانتیگراد یا 350 درجه فارنهایت روشن کنید.

سینی فر را کاغذ مخصوص بکشید.خمیر را باز کنید و با قالب بزرگ قالب بزنید و به سینی فر منتقل کنید و داخل سینی با قالب کوچکتر قالب بزنید و با یک چاقو لبه گرد یا اسپچولا قلب کوچک را در بیاورید و جایگزین قلب کوچک بیسکویت رنگ دیگه بگذارید.اگر قلب کوچک را نتوانستید سالم در بیاورید ؛ جداگانه قالب بزنید.بیسکویتها را به مدت ۱۲-۱۵ دقیقه بپزید و بعد از دقیقه ۸ جهت سینی را داخل فر عوض کنید و سینی را بچرخانید.

افزودن دیدگاه جدید

متن ساده

  • تگ‌های HTML مجاز نیستند.
  • خطوط و پاراگراف‌ها بطور خودکار اعمال می‌شوند.
  • نشانی‌های وب و پست الکتونیکی به صورت خودکار به پیوند‌ها تبدیل می‌شوند.
بازگشت بالا