رفتن به محتوای اصلی

طرز تهیه شیرینی قارچی

تاریخ انتشار:
آموزش پخت شیرینی,شیرینی قارچی تهیه شیرینی قارچی,درست کردن شیرینی قارچی,پخت شیرینی قارچی,آموزش شیرینی پزی,مواد لازم برای شیرینی قارچی,سایت آشپزی,طرز تهیه انواع شیرینی
طرز تهیه شیرینی قارچی

یک نت ـ  5 توصیه برای کسانی که خروپف می کنند

شیرینی خانگی بسیار خوشمزه که شبیه به قارچ است که برای یک عصرانه دلچسب همراه با یک فنجان چای بی نظیر است .

آماده سازی : 20 دقیقهپخت : 60 دقیقه

مواد لازم جهت تهیه شیرینی قارچی برای 6 نفر :کره     100 گرمتخم مرغ     2 عدد شکر     1 لیواننشاسته ذرت     400 گرمبیکینگ پودر     10 گرمآرد     به میزان لازمپودر کاکائو یا پودر دارچین     2 قاشق غذا خوریآب     2 قاشق غذا خوری

طرز تهیه شیرینی قارچی :

کره، تخم مرغ و شکر را با هم مخلوط کرده خوب هم میزنیم تا مخلوط کرمی مانند بدست بیاید.

بعد نشاسته و پیکینگ پودر را اضافه می کنیم و خوب به هم میزنیم. آرد را کم کم اضافه میکنیم و مواد را مخلوط می کنیم تا زمانی که دیگر مخلوط به دست نچسبد .

اگر لازم بود و دیدیم خمیر خیلی خشک شده آب را اضافه می کنیم . از خمیر به دست آمده به اندازه یک گردو یا کمتر برداشته و با دست گرد می کنیم.

سپس دهانه یک بطری یا در نوشابه را داخل پودر کاکائو زده و آن را روی خمیر فشار می دهیم.

بعد در سینی فر که چرب یا کاغذ روغنی پهن کردیم با فاصله می چینیم. به مدت 20-25 دقیقه در دمای 160 درجه و طبقه وسط فر می گذاریم.

افزودن دیدگاه جدید

متن ساده

  • تگ‌های HTML مجاز نیستند.
  • خطوط و پاراگراف‌ها بطور خودکار اعمال می‌شوند.
  • نشانی‌های وب و پست الکتونیکی به صورت خودکار به پیوند‌ها تبدیل می‌شوند.
بازگشت بالا