سوپ سیب زمینی و ژامبون
یک نت ـ طرز تهیه سوپ سیب زمینی و ژامبون
وجود ژامبون در این سوپ ساده طعم بی نظیری به غذای ما می دهد .
آماده سازی : 20 دقیقهپخت : 25 دقیقه موردمصرف : پیش غذا
مواد لازم برای 8 نفر :کرفس تکه شده 1/3 پیاله پیاز کاملا خرد شده 1/3 پیالهژامبون گوشت تکه و پخته شده 3/4 پیاله آب 3 و 1/4 لیوانسیب زمینی پوست کنده و خرد شده 3 و 1/2 فنجانعصاره مرغ 2 قاشق غذا خورینمک 1/2 قاشق چای خوریفلفل سیاه 1 قاشق چای خوریکره 5 قاشق غذا خوریآرد 5 قاشق غذا خوریشیر 2 فنجان
طرز تهیه :
1- سیب زمینی ها، کرفس، پیاز، ژامبون و آب را در یک قابلمه ترکیب کنید. بعد آن ها را بجوش بیاورید و با دمای بیش از متوسط آنها را حرارت بدهید تا زمانی که سیب زمینی ها پخته شوند (حدود 10 الی 15 دقیقه) سپس نمک و فلفل را در آبگوشت مرغ هم بزنید.
2- در یک تابه جدا با حرارت رو به کم کره را ذوب کنید و با آرد بوسیله چنگال هم بزنید و اجازه بدهید کمی حرارت ببینند و پیوسته آن را هم بزنید حدود 1 دقیقه تا تیره بشوند، به آرامی با شیر هم بزنید که تا شیر یک جا نریزید تا توده ای نشود، به هم زدن حدود 4 الی 5 دقیقه با حرارت رو به پایین ادامه بدهید تا مواد تیره شوند.
3- مخلوط شیر را در قابلمه هم بزنید و سوپ را بپزید ، و سریعا غذا را سرو کنید و لذت ببرید.
افزودن دیدگاه جدید