رفتن به محتوای اصلی

طرز تهیه مرغ سالسا

تاریخ انتشار:
پخت مرغ سالسا, مواد لازم برای مرغ سالسا, مرغ سالسا, نکاتی برای پخت مرغ سالسا, طرز تهیه انواع غذا با مرغ, انواع پخت مرغ, طرز تهیه مرغ با سس سالسا, آموزش آشپزی, سایت آشپزی
طرز تهیه مرغ سالسا

یک نت ـ طرز تهیه مرغ سالسا

یک غذای کاملا خوشمزه که سس تاکو مزه بی نظیری به آن داده است .

آماده سازی : 10 دقیقه  پخت : 40 دقیقه

مواد لازم برای 4 نفر : سینه مرغ نصف شده بدون پوست و استخوان     4 عددسس تاکو     5 قاشق غذا خوری سالسا     1 پیمانه پنیر چدار     1 پیمانهخامه ترش  (اختیاری)     2 قاشق غذا خوری

طرز تهیه :

1- فر را از قبل روی دمای 190 درجه سانتی گراد (350 درجه فارنهایت) گرم کنید.

2- سینه های مرغ را در یک ظرف پیرکس پخت متوسط با روغن کم قرار بدید. سس تاکو را در تمامی سمت های سینه مرغ بریزید، و سالسا را در تمامی آنها بریزید.

3- آنها را به مدت 25 الی 35 دقیقه در دمای 375 درجه فارانهایت (190 درجه سانتی گراد ) یا تا زمانی که مرغ ها برشته شوند و آب آنها تمام شود.

4- پنیر را در تمامی مرغ ها پخش کنید و پختن را 3 الی 5 دقیقه دیگر ادامه بدهید یا تا زمانیکه پنیر ها ذوب و برشته بشوند، اگر دلتان خواست خامه ترش را در بالای آن بریزید و غذا را سرو کنید و لذت ببرید.

افزودن دیدگاه جدید

متن ساده

  • تگ‌های HTML مجاز نیستند.
  • خطوط و پاراگراف‌ها بطور خودکار اعمال می‌شوند.
  • نشانی‌های وب و پست الکتونیکی به صورت خودکار به پیوند‌ها تبدیل می‌شوند.
بازگشت بالا